Website onderhoud

dé onderhoud oplossing die je zocht

Updaten, je weet dat het regelmatig moet worden gedaan. Maar wat als het misgaat? Daar wil je toch niet aan denken. Dan maar liever niet updaten toch? Een foute keuze! Want juist dat maakt je website gevoelig voor hackers. Heb je een WordPress website en wil je het onderhoud niet zelf doen? Dan heb ik voor jou de oplossing!

Mijn expertise, jouw oplossing

Je website up-to-date houden zou een prioriteit moeten zijn, maar vaak laten online ondernemers die updates maar achterwege of weten zelfs niet eens wat de risico’s zijn. Met een jaarabonnement Website onderhoud ben jij verzekerd van een website die wel up-to-date is en van hulp mocht je website vastlopen. Ik doe wekelijks je updates en zorg voor een goede back-up zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over het onderhoud van je website. Dat is een geruststellende gedachte!

Dit betaal je voor een jaarabonnement Website onderhoud

€ 150,00

 

• Website onderhoud voor een betaalbare prijs
• Inclusief het maken van back-ups
• Het abonnement is voor 1 jaar en wordt pas na jouw toestemming weer verlengd

De prijzen zijn exclusief BTW

Gea heeft mij prima geadviseerd over de structuur van mijn nieuwe webshop. Ze denkt goed mee en weet wat online shoppers prettig vinden. Gea komt heel geduldig over en weet waar ze het over heeft. Erg prettig om met haar te werken!

Louise Vennegoor

Studio 47

Ik heb met Gea een super leerzame brainstorm sessie gehad, ze weet waar ze het over heeft. Ze heeft goede ideeën en zet je aan het denken. Heel blij met Gea.

Janny Kremers

Kaatje & Co

Gea heeft zoveel kennis en ervaring in huis en kan je in Jip en Janneke taal uitleggen hoe je bijvoorbeeld Seo juist inzet. Heel erg veel aan gehad en ben heel blij dat ik het uitbreidingspakket heb gekozen.

Margreet Stegeman

Monkeys Design

Leer hoe ook jij de techniek van je website in de vingers kunt krijgen

Wil je meer leren over het maken en up-to-date houden van je website, nieuwsbrief programma's, het verbeteren van je vindbaarheid en analyseren van je website? Word VIP abonnee en ontvang elke twee weken praktische tips en handige downloads die jou helpen de techniek achter je online bedrijf in de vingers te krijgen. Meld je nu aan en ontvang meteen je eerst gratis download: Het E-book Handige websites en apps met 22 handige websites en apps die allemaal gratis te gebruiken zijn en jou helpen bij het beheren en verbeteren van je website en sociale media kanalen!

Het is gelukt! Binnen 10 minuten ontvang je jouw gratis download.