In één dag de basis van jouw website klaar

Wil jij zelf een website maken of veranderen, maar…

Weet je niet welke web(winkel)hosting je moet kiezen?

Zou je niet weten hoe te beginnen?

Twijfel je of je het wel zelf kan?

Ben je bang het fout te doen?

Ben je helemaal niet technisch aangelegd?

Lukt het jou echt niet zo’n mooie website te maken?

VIP coaching voor online onderneemsters | Dag coaching bij het maken of verbeteren van je website | Website ontwerp | Website af binnen een dag | Jouw technische coach

Laat je dan door mij coachen!

Ik leer jou in één dag het programma van de gekozen webhosting door te krijgen en zorg er die dag samen met jou voor dat de volledige basis van je website klaar is.

Z

Wat je van mij krijgt?

Een kennismakingsgesprek vooraf
(via Zoom)

Een website ontwerp
(wat zijn jou wensen)
Domein/webhosting/thema aanvraag van te voren geregeld*
6 uur lang 1-op-1 begeleiding van mij
Een afsluitend gesprek om nog vragen te stellen

(via Zoom)

Wat het je oplevert?

Geen stress
Vertrouwen in jezelf
Een website die in basis klaar is
– Een homepage inclusief footer
– Contactpagina
– Een over mij pagina
– Algemene voorwaarden
– Privacy verklaring
– Cookie statement
– Blog pagina
– Eerste blog
– Overzichtspagina diensten of producten
– Minimaal 1 dienst of product

Wat het je kost?

€ 595 (ex btw)

1 uur vooraf voor kennismakingsgesprek
1 dag voor de VIP coaching
1 uur achteraf voor afsluitend gesprek

 

(* De kosten voor een domein en webhosting zijn niet inbegrepen evenals een betaald thema in het geval van WordPress)

Laat techniek je niet langer tegenhouden!

Gea van Jouw webwinkel coach, heeft erg veel kennis in huis. Heeft een goede service. Denkt en zoekt met je mee.

Petra Hendriks

Thuis Ontwerp

Ik heb nu verschillende keren advies gekregen van Gea: over SEO, over Google Analytics en recent over de AVG. En wat me steeds weer opvalt is dat Gea niet alleen weet waar ze het over heeft, maar dat ze die kennis ook nog eens helder weet over te brengen. Door me te coachen en mee te nemen in het denkproces, kreeg ik controle over wat ik aan het doen was en lukte het me om zelf veranderingen door te voeren in mijn bedrijf. En dat is zo waardevol als je nu eenmaal niet alles compleet uit kunt besteden! Dank je wel Gea, je bent een coach uit duizenden!

Jasja de Wit

Jasja de Wit Fotografie

Gea heeft mij geholpen bij het opzetten van mijn website. En dat deed ze met verve. Op basis van de voorbeelden die ik aandroeg wist ze precies wat ik wenste en met welk WordPress template dat gerealiseerd kon worden.
Vervolgens heb ik een hele dag met Gea aan de site gewerkt en heeft ze mij door het complete proces van het opzetten van de site geleid. Gea denkt niet vanuit jargon maar vanuit wat de (vrouwelijke) klant wil en dat werkt zo fijn!

Karijn Kats

De Taalstraat

Ja, ik boek vandaag nog een VIP coaching

Ik betaal € 595 en ontvang daarvoor

R

Een kennismakingsgesprek vooraf

R

Een website ontwerp

R

Domein/webhosting/thema aanvraag van te voren geregeld*

R

6 uur lang 1-op-1 begeleiding (van 10.00 tot 16.00 uur)

R

Training op een locatie bij jou in de buurt

R

Een website die in basis klaar is

R

Een afsluitend gesprek om nog vragen te stellen

(bovengenoemde prijs is exclusief BTW)

Leer hoe ook jij de techniek van je website in de vingers kunt krijgen

Ontvang je elke 2 weken het JTC VIP E-zine met praktische tips en handige downloads die jouw helpen de techniek achter je website en de programma's die je gebruikt te begrijpen. En bij aanmelding ontvang je al meteen je eerst gratis download: De Urenregistratie waarmee je in één handig overzicht al je gewerkte uren voor de belastingdienst kunt bijhouden!

Het is gelukt!