Technische VA

Technische ondersteuning voor onderneemsters

Technische Va Technische Ondersteuning Voor Onderneemsters Gea Simons Jouw Technische Coach (1)

Technische VA

Technische ondersteuning voor onderneemsters

“Dat je het zelf wilt doen

betekent niet dat je het alleen moet doen.”

Als onderneemsters willen wij nog al eens de focus totaal verliezen. Even een pagina aanpassen op je website en ineens ben je een halve dag verder. En dat terwijl je al druk genoeg bent en je werkuren hard nodig hebt voor je klanten.

Herkenbaar? Blijf dan niet langer doorploeteren door alles zelf te willen doen. Wat jou een halve dag kost, kost mij 10 minuten. Bedenk dat ook jouw tijd geld kost en zet dat dan eens af tegen wat het zou kosten als je mij inhuurt om die aanpassingen te doen.

 

Laat mij je helpen en jouw je kostbare tijd weer terug geven. Geen gestoei of geklungel meer, geen frustratie en slapeloze nachten, maar weer lekker bezig zijn met dat waar jij goed in bent. Dan doe ik voor jou waar ik goed in ben.

Waar kun je mij voor inhuren?

Ik bied technische ondersteuning op verschillende vlakken zoals:

 • Website/plug-in aanpassingen
 • (Sales)pagina’s maken
 • Verbeteren van website snelheid
 • Koppelingen met bijvoorbeeld betaalproviders, boekhoudprogramma’s, mailprogramma’s, scholingsprogramma’s, sociale media en verzendpartners
 • E-mailmarketing inclusief het maken van een salesfunnel
 • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Wat kun je verwachten?

 • Je vraagt via onderstaande knop een offerte aan
 • Daarna maken we een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via Zoom
 • Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen en ontvang je van mij een op maat gemaakte offerte
 • Na akkoord van de offerte bespreken we de planning en ga ik voor je aan de slag
 • Na het uitvoeren van de werkzaamheden ontvang je de factuur

Heb je al eerder werkzaamheden door mij laten uitvoeren en wil je meer uren boeken? Dan kun je er ook voor kiezen direct één uur te boeken. Wil je meer uren boeken dan kun je het aantal uren via de winkelwagen aanpassen.

Maak het jezelf niet langer moeilijk en schakel mijn hulp in

Voor het één uur technische ondersteuning betaal je € 65
(ex btw)

Wil je eerst meer informatie of heb je een grote klus? Mail mij dan voor een kennismakingsgesprek en vrijblijvende offerte.

× Contact via WhatsApp