Column | Schrijven omdat het bij mij past

Ken je dat? Wil je gaan slapen en dan borrelen er ineens allerlei ideeën in je hoofd op. Waarom komen die toch altijd net op dat moment? Maar goed, ik had vorige week dus weer eens zo’n nacht. En het idee? Ik ga wekelijks een column schrijven. Omdat ik meer wil delen met jullie dan praktische tips en omdat ik het heerlijk vind om mijn gedachten op digitaal papier te zetten.
Gea Simons | Jouw technische coach | Column | Schrijven omdat het bij mij past

Mijn eigen column

Daar lag ik dan in bed, wakker en starend naar het plafond. Ik was echt moe maar nu wil de slaap niet komen. Mijn hersenen draaiden op dat moment overuren. Er plopte een idee in mijn hoofd op net voor ik dacht in slaap te vallen en dat wilde er gewoon niet meer uit. Een eigen column, dat moest het gaan worden. Ok, het idee borrelde al eigenlijk langer in mijn hoofd. Ik wil al langere tijd schrijven over het online ondernemen. Maar kon niet echt een manier vinden om dit in te passen in mijn blogs zoals ze nu zijn, vooral gericht op praktische informatie. Maar deze avond kwam de oplossing, ik ga het in de vorm van een eigen column gieten.

Schrijven over online ondernemen

Vanaf nu een wekelijks column uit mijn hand dus. En nu hoor ik je denken “waarover ga je dan schrijven?”. Een hele goede vraag natuurlijk want waarom zou je mijn column willen lezen? Geloof me, dat heb ik mij ook zeker afgevraagd. Waarom wil jij, aan de andere kant van het internet, mijn column elke week lezen? Omdat online ondernemen meer is dan websites bouwen en onderhouden, cijfers bekijken en praktisch bezig zijn. Online ondernemen hoeft namelijk niet altijd zware en serieuze kost te zijn. Er mag soms ook wel met een kleine knipoog en een vleugje sarcasme naar gekeken mag worden. Dagelijks zie ik op sociale media of internet wel iets voorbij komen waar ik over zou willen schrijven. Er gebeurt veel in ondernemersland, aan inspiratie geen gebrek. Ik heb dan ook alle vertrouwen in dat je mijn columns – over hoe ik online ondernemen ervaar en wat ik zoal online tegenkom – met een glimlach zult lezen.

 

Is dit blog ook interessant voor je vrienden? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!

Leer hoe ook jij de techniek van je website in de vingers kunt krijgen

Wil je meer leren over het maken en up-to-date houden van je website, nieuwsbrief programma's, het verbeteren van je vindbaarheid en analyseren van je website? Word VIP abonnee en ontvang elke twee weken praktische tips en handige downloads die jou helpen de techniek achter je online bedrijf in de vingers te krijgen. Meld je nu aan en ontvang meteen je eerst gratis download: Het E-book Handige websites en apps met 22 handige websites en apps die allemaal gratis te gebruiken zijn en jou helpen bij het beheren en verbeteren van je website en sociale media kanalen!

Het is gelukt! Binnen 10 minuten ontvang je jouw gratis download.