Column | Samen Offline werken

Wat een dag vandaag. Eén van veel overleg en beslissingen maken. Vandaag begonnen met een uurtje overleg met Suzan van de Online Etaleuze. Nou ja uurtje, het werd een hele ochtend 😂. Daarna nog heerlijk even gebrainstormd met Lieke van Lieke Ontwerpt. Wat is het toch heerlijk om zulke lieve collega onderneemster te kennen met wie je kan sparren.

Samenwerken is fijn

Ik vind samenwerken heerlijk. Heel even onder de mensen te zijn en niet naar het computerscherm te hoeven turen is zelf voor mij, als computernerd, af en toe echt nodig. Even in een totaal andere omgeving zijn, gewoon voor een kop thee of gezamenlijke lunch kan al genoeg zijn. Ik kan het je zeker aanraden. Suzan en ik werken dan ook regelmatig samen. We hebben echter één groot probleem, als we samen in overleg gaan om lopende projecten te bespreken komen er allerlei nieuwe ideeën uitrollen. Tja, en dan is uur al snel veel te kort 😉. De hele ochtend hebben we gesproken over nieuwe ideeën, plannen gemaakt voor nieuwe live dagen en gekeken naar nieuwe locaties voor onze Samen Offline dagen. In het laatste geval op veler verzoek ook een locatie gezocht meer noordelijk. Zo’n overleg geeft mij altijd weer veel energie om aan de slag te gaan.

Inmiddels heb ik een heerlijk netwerk van onderneemsters om mij heen, een soort van vangnet voor als ik het even niet zie zitten of even een duwtje nodig heb. Het is niet eens zo moeilijk om een dergelijk netwerk op te bouwen, één vereiste je moet durven de stap te zetten. Het hoeft meteen groots aangepakt te worden. Je kunt ook klein beginnen bij plaatselijke ondernemersgroepen of, als je offline nog wat eng vindt, online via Facebook groepen. Zo ben ik ook begonnen. Ik heb mijzelf aangemeld bij groepen, ben cursussen gaan volgen, ben naar nascholingen gegaan en heb zo superleuke mede onderneemsters leren kennen die ik nog steeds met regelmaat spreek. Offline, maar ook via Zoom, werken wij samen.

Gea Simons | Jouw technische coach | Column | Samen Offline Helpdesk

Samen Offline Helpdesk

Wist je dat onze overleggen ook de basis vormden voor de Samen Offline dagen. Het is zo fijn om iemand te hebben die met je meedenkt over je aanbod, de prijzen, jouw ideale klant of samen met jou een goede planning maken voor jouw bedrijf. Maar wij wilden meer bieden op deze dag dan alleen een luisterend oor. Tijdens deze dagen zijn wij een Samen Offline Helpdesk die klaar zit om al jou * al dan niet korte* (technische) vragen te beantwoorden en je te helpen.

De Samen Offline dagen zijn op iedere laatste donderdag van de maand in Den Bosch, vlakbij het treinstation. Soms spreken we af in een lunchroom en soms regelen we een aparte ruimte, het ligt er maar net af hoe veel onderneemsters zich hebben aangemeld. Er kunnen maximaal 8 onderneemsters aanschuiven, maar ook als er maar drie mensen hebben aangemeld gaat de Samen Offline dag in Den Bosch gewoon door.

En omdat we dus steeds vaker de vraag krijgen of wij ook ergens anders in het land Samen Offline dagen (willen) geven, hebben we vanochtend afgesproken in ieder geval in februari een Samen Offline Dag in het midden van het land te organiseren. We zijn nog met een nieuwe locatie bezig, maar zodra deze rond is zullen we jullie op de hoogte stellen.

 

Is dit blog ook interessant voor je vrienden? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!

Leer hoe ook jij de techniek van je website in de vingers kunt krijgen

Wil je meer leren over het maken en up-to-date houden van je website, nieuwsbrief programma's, het verbeteren van je vindbaarheid en analyseren van je website? Word VIP abonnee en ontvang elke twee weken praktische tips en handige downloads die jou helpen de techniek achter je online bedrijf in de vingers te krijgen. Meld je nu aan en ontvang meteen je eerst gratis download: Het E-book Handige websites en apps met 22 handige websites en apps die allemaal gratis te gebruiken zijn en jou helpen bij het beheren en verbeteren van je website en sociale media kanalen!

Het is gelukt! Binnen 10 minuten ontvang je jouw gratis download.