Privacyverklaring Jouw technische coach

Jouw technische coach respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik je gegevens om boekingen van diensten te verwerken. Voor het overige zal ik deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming.

Jouw technische coach gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een dienst boekt, heb ik je naam, e-mailadres, adres en bedrijfsgegevens nodig om een factuur op te maken, je boeking te bevestigen, de dienst uit te voeren en contact met je op te nemen over het verdere verloop.
  • Voor de betaling van je bestelling zijn je naam en betaalgegevens nodig.
  • Na een boeking ontvang je éénmalig een e-mail (en eventueel nog één keer een herinnering) met de vraag of je een review wilt schrijven. Voor versturen van de e-mail zijn je naam en e-mail adres nodig.
  • Voor de nieuwsbrief dien je jezelf altijd aan te melden en toestemming te geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt je voornaam en e-mailadres gevraagd. Heb je jezelf aangemeld voor het de nieuwsbrief dan ontvang je maximaal 2 x per maand de nieuwsbrief met daarin tips, aanbiedingen en nieuwtjes.
  • Voor het adverteren op sociale media maak ik gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd, zelfstandig ondernemer) die over jou bekend zijn bij het betreffende sociale media kanaal. Deze gegevens helpen mij om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie mijn producten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon.
  • Voor contact via e-mail heb ik je naam en e-mail adres nodig. Voor contact via telefoon of WhatsApp heb ik je telefoonnummer nodig. Voor contact via Facebook Messenger alleen je (gebruikers)naam van Facebook.
  • Voor een live 1-op-1 of webinar heb ik je naam en e-mail adres nodig om contact op te zetten via een live video-chat omgeving.
  • Op jouwtechnischecoach.nl deel ik affiliate linken. Dit zijn linken waarvoor ik betaald word. Om te kunnen beoordelen of ik recht heb op betalingen gebruiken de affiliate programma’s jouw ip-adres. Deze wordt alleen hiervoor gebruikt.

Samenwerking met derde partijen

In samenwerkingen met derde partijen wordt onderscheid gemaakt tussen partijen die gegevens verwerken, waarbij afspraken zijn vastgelegd in een verwerkingsovereenkomst, en partijen die zelf verantwoordelijk zijn voor het verwerken van gegevens.

Jouw technische coach werkt samen met de volgende verwerkende partijen:

  • ActiveCampaign – voor het verzenden van nieuwsbrieven.
  • Affiliate programma’s – voor het gebruiken van affiliate linken.
  • Anti-spam plug-in – voor het beveiligen van mijn website.
  • KPN – voor telefonisch contact.
  • Dropbox – voor de back-up van mijn website.
  • Google Analytics en Google Search Console – voor het analyseren en verbeteren van mijn website.
  • Moneybird – voor het maken van facturen en de boekhouding.
  • Neostrada – voor hosting van mijn website en e-mail.

Bovenstaande derde partijen hebben de benodigde beveiligingstechnieken toegepast en het is hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.

Jouw technische coach werkt samen met de volgende partijen die zelf verwerkingsverantwoordelijk zijn:

Cookies

Daarnaast gebruikt Jouw technische coach cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

De verschillende typen cookies

Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de website navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kan ik zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Ik kan daardoor de website zo goed mogelijk aanpassen aan de behoeften van bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?

Jouw technische coach plaatst cookies om de volgende redenen:

Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je de website hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. De informatie wordt geanonimiseerd verzonden doordat het laatste gedeelte van het IP adres wordt verwijderd voordat dit opgeslagen wordt.

Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Jouw technische coach verkoopt je gegevens niet

Jouw technische coach zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens verstrekt ten behoeve van het leveren van een dienst of ten behoeve van winacties worden maximaal zeven jaar bewaard ten behoefte van de belastingaangifte. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot je jezelf hiervoor afmeldt. Gegevens die je hebt verstrekt ter beoordeling van Jouw technische coach blijven bewaard zolang de website bestaat. Correspondentie bewaar ik maximaal 3 jaar voor naslag.

Jouw gegevens inzien

Je hebt altijd het recht om de door Jouw technische coach opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar gea@jouwtechnischecoach.nl. Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief en stel je hier niet langer prijs op, dan kun je jezelf altijd uitschrijven via de link onderaan de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief staat ook een link om je persoonlijke gegevens na te kijken en te corrigeren.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Jouw technische coach en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding

Per 1 januari 2016 ben ik, als onderneemster, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Contactgegevens

Jouw technische coach
Spadestraat 42
4818 EL Breda

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken ben ik telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur via 06 575 71 751. Buiten deze tijden en voor niet-telefonisch contact ben ik ook bereikbaar via:

Deze privacyverklaring is opgesteld op 25 mei 2018 en aangepast op 6 januari 2019.

Leer hoe ook jij de techniek van je website in de vingers kunt krijgen

Ontvang je elke 2 weken het JTC VIP E-zine met praktische tips en handige downloads die jouw helpen de techniek achter je website en de programma's die je gebruikt te begrijpen. En bij aanmelding ontvang je al meteen je eerst gratis download: De Urenregistratie waarmee je in één handig overzicht al je gewerkte uren voor de belastingdienst kunt bijhouden!

Het is gelukt!