Gea Simons

Technisch coach

“Ik help vrouwelijke onderneemsters door ze vertrouwd te maken met de techniek achter hun online bedrijf en ruggensteun te bieden waar mogelijk.”

Mijn verhaal

Als veertig plusser heb ik al het nodige meegemaakt. Ik ben begonnen als apothekersassistente en doorgegroeid naar uiteindelijk product manager bij een farmaceutisch bedrijf. Ondertussen ben ik getrouwd met de liefste man ter wereld en hebben wij samen een prachtige dochter gekregen.

Na 20 jaar voor werkgevers te hebben gewerkt ben ik in 2013 voor mijzelf begonnen. Ik opende in februari van dat jaar de virtuele deuren van mijn webwinkel Sien en Co, een walhalla voor kinderen die gek zijn op knutselen.

Jouw technische coach

Hoe ik van een webwinkel naar technisch coach ging? Ook ik heb in jouw schoenen gestaan. Ik had een online bedrijf en ging het helemaal maken. Maar eigenlijk had ik geen idee hoe ik nu verder moest en of datgene wat ik had wel goed was. Daarom ben ik offline en online cursussen gaan volgen om te leren hoe ik een online bedrijf goed moest opzetten en verbeteren. En waar veel vrouwen opzien tegen het technische gedeelte achter de website en de programma’s, ben ik mij – als echte computernerd – juist steeds meer gaan verdiepen in alle technische mogelijkheden van een online bedrijf.

Met deze kennis, en de kennis die ik al had, werd ik steeds vaker een vraagbaak voor anderen. Al snel merkte ik hoe leuk ik het vond om vooral met het technische aspect van een online bedrijf bezig te zijn en hierin anderen ook wegwijs te maken. En waar ik het coaching er eerst naast deed, heeft Jouw technische coach tegenwoordig mijn volledige focus.

Mijn missie

Ik begrijp heel goed dat vrouwelijke onderneemsters dit technische gedeelte van het ondernemen niet als hobby zien maar eerder als een ware kwelling. Dit is voor mij de reden geweest om als Jouw technische coach aan het werk te gaan. Mijn missie is dan ook andere onderneemsters te helpen met het technisch aspect van online ondernemen. Dit door hen de nodige ruggensteun te bieden en wegwijs te maken zodat zij vol vertrouwen aan hun mooie bedrijf kunnen werken zonder tegengehouden te worden door een stukje techniek. Een groeiend online bedrijf hoeft niet langer een droom te blijven.

Ik kan jou helpen

Ik begrijp goed dat het technische aspect van je online bedrijf je afschrikt. Om nog maar niet te spreken over de tijd die het je gaat kosten om je website goed te krijgen, dat email programma nu eens echt te leren gebruiken en te begrijpen hoe je zelf je vindbaarheid kunt vergroten. Maar vertel eens eerlijk, ben je tevreden over hoe je online bedrijf nu loopt?

Ik weet zeker dat ik je verder kan helpen en denk daarom graag met je mee. In een gratis 1-op-1 adviesgesprek via Zoom kunnen we samen bespreken hoe jij jouw bedrijf verder kunt laten groeien door een stevige basis te bouwen.

Investeer in jezelf en in je bedrijf – het kost je maar 30 minuten van je tijd – en plan een gratis 1-op-1 adviesgesprek met mij.

Gratis e-book 24 handige websites en apps voor online onderneemsters

Vul hieronder ⇓ snel je gegevens in

Je kunt soms uren lopen zoeken naar net dat ene programma of die ene app die je verder kan helpen. Dus hoe fijn is het als je dan geen tijd meer kwijt bent aan het zoeken?

Vraag daarom nu het gratis e-book aan met 24 handige websites en apps die je gratis kunt gebruiken bij het beheren van je website en sociale media kanalen.

Je ontvangt het e-book binnen 5 minuten in je e-mail dus je kunt meteen aan de slag.

Daarna ontvang je ook nog handige tips om je nog verder te helpen met jouw mooie bedrijf.

Gratis download 21 Ideeën voor een weggever

Vul hieronder ⇓ snel je gegevens inDe basis voor je nieuwsbrief zijn natuurlijk je lezers. Het is dus enorm belangrijk om je lijst te laten groeien. Een goede manier om je lijst te laten groeien is te werken met een weggever.

 

Je ontvangt hiermee wekelijks mijn tips, ideeën en inspiratie over website maken en onderhouden, SEO en e-mailmarketing in jouw mailbox. Uitschrijven kan altijd met 1 klik.

Het is gelukt! Binnen 5 minuten ontvang je jouw gratis checklist.