In 2013 stond ik in jouw schoenen. Ik had besloten een webwinkel te beginnen in knutselpakketten voor kinderen en baby cadeautjes. Inderdaad een combinatie webwinkel die, naar wat ik toen vond, elkaar goed aanvulden. Ik had geen idee waar ik moest beginnen en ben wat gaan zoeken op internet, heb wat zaken vergeleken en ben gewoon begonnen. Inmiddels ben ik veel verder en heel veel wijzer. In Het gezicht achter Jouw technische coach lees je wie ik, Gea Simons, ben.

Gea Simons | Het gezicht achter Jouw technische coach

Het gezicht achter Jouw technische coach ben ik, Gea Simons. Als veertig plusser heb ik al het nodige meegemaakt. Ik ben begonnen als apothekersassistente en doorgegroeid naar uiteindelijk product manager bij een farmaceutisch bedrijf. Ondertussen getrouwd met de liefste man ter wereld en een prachtige dochter gekregen. Na zes jaar als webwinkelier te hebben gewerkt ligt nu mijn focus op Jouw technische coach. Daarnaast blog ik nog met heel veel plezier over knutselen en inspireer ik ouders en kinderen door de leukste knutselideeën met hen te delen via mijn blog Knutselen met Sien en Co.

Gea Simons _ Jouw technische coach _ Voor vrouwelijke ondernemers die zich niet willen laten tegenhouden door een stukje techniek

Waarom ik met Jouw technische coach ben begonnen

Toen ik in 2013 begon met mijn online bedrijf heb ik het hele internet afgestruind naar informatie. Want een online bedrijf beginnen – en onderhouden – is echt niet zo makkelijk als het lijkt. De wetgeving waaraan je moet voldoen, alle zaken die je moet regelen rondom het hebben van een online bedrijf en niet te vergeten de technische kennis die wel handig is om in huis te hebben als je begint.

Waar veel vrouwen tegenop zien tegen de het technische gedeelte achter de website en de programma’s, ben ik – als echte computernerd – mij juist steeds meer gaan verdiepen in alle mogelijkheden. Inmiddels heb ik de nodige kennis opgebouwd met website programma’s als Blogger, CCV shop, Lightspeed, MijnWebwinkel, Strato en WordPress (met Woocommerce). Maar ook met handige (online) programma’s als ActiveCampaign, Google Analytics, Google Search Console, Mailchimp en Movavi.

Juist omdat ik weet dat veel vrouwen dit niet als hobby zien maar eerder als een ware kwelling, ben ik begonnen met Jouw technische coach. Mijn missie is dan ook andere onderneemsters te helpen door hen de nodige ruggensteun te bieden zodat zij vol vertrouwen aan hun mooie bedrijf kunnen werken zonder tegengehouden te worden door een stukje techniek. Een groeiend online bedrijf hoeft niet langer een droom te blijven.

Leer hoe ook jij de techniek van je website in de vingers kunt krijgen

Ontvang je elke 2 weken het JTC VIP E-zine met praktische tips en handige downloads die jouw helpen de techniek achter je website en de programma's die je gebruikt te begrijpen. En bij aanmelding ontvang je al meteen je eerst gratis download: De Urenregistratie waarmee je in één handig overzicht al je gewerkte uren voor de belastingdienst kunt bijhouden!

Het is gelukt!