Leonie is de eigenaresse en de ontwerpster van Little Elephant. Zij is gek op positiviteit, fijne momenten creëren en vangen want vaak zijn het juist de kleine dingen die het leven mooi maken en je altijd bijblijven. Speciaal voor deze momenten ontwerpt zij sieraden en andere reminders die je helpen herinneren aan die prachtige momenten uit het leven. Leonie ontwerpt dan ook alles met liefde en gebruikt alleen duurzame materialen. Hieronder haar verhaal.

Uit de praktijk | Little Elephant

Uit de praktijk - Leonie van Little Elephant aan het woord - Jouw webwinkel coach

Wanneer ben je begonnen met je webwinkel?

Ongeveer 4 jaar geleden ben ik begonnen met mijn webwinkel.

Werk je fulltime of parttime aan je webwinkel?

Ik werk fulltime aan de webwinkel.

Hoe zou je jouw assortiment omschrijven?

Mijn sieraden zijn van goede kwaliteit, uniek, verrassend en goed draagbaar. Dit zijn de belangrijkste punten die ik in mijn achterhoofd houd als ik ontwerp.

Waarom heb je juist voor deze producten gekozen?

Al vanaf dat ik een klein meisje was ben ik bezig met dingen maken. Toen ik op mijn zestiende begon met werken in een sieradenwinkel was mijn liefde voor het maken van sieraden helemaal niet meer te stoppen. Ik werkte in de winkel, gaf hier workshops en stond vaak op braderieën. Toen deze winkel ophield met bestaan bleef ik bezig met sieraden en in 2013 hakte ik de knoop door en startte ik mijn eigen merk.

Wat vind je enorm leuk aan het hebben van een webwinkel?

De afwisseling en het zijn van eigen baas.

Wat is jou het meest tegengevallen toen je begon als webwinkelier?

Tegengevallen wil ik niet echt zeggen, maar ik blijf mij keer op keer verbazen over de hoeveelheid werk achter de schermen. Goed plannen is dan ook nog steeds iets wat ik vrij lastig vind.

Als je opnieuw zou kunnen beginnen, zou je dan iets anders doen met de kennis die je nu hebt?

Eigenlijk niet. Hoe leuk is het om gaandeweg de dingen te leren en ontdekken.

Wat is dé tip die jij beginnende webwinkeliers zou willen meegeven?

Laat je niet uit het veld slaan door mensen die hun mening er over hebben, die houd je altijd. Blijf dicht bij jezelf. Als jij de dingen maakt en verkoopt waar jij blij van wordt, dan blijf je het gelukkigst.

[et_pb_divi_related_posts_module _builder_version=”3.0.106″ saved_tabs=”all” header_text=”Lees ook:” posts_source=”tags” orderby=”date” order=”ASC” box_shadow_style=”preset1″ box_shadow_horizontal=”2px” box_shadow_spread=”2px” /]
Is dit blog ook interessant voor je vrienden? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!

Leer hoe ook jij de techniek van je website in de vingers kunt krijgen

Wil je meer leren over het maken en up-to-date houden van je website, nieuwsbrief programma's, het verbeteren van je vindbaarheid en analyseren van je website? Word VIP abonnee en ontvang elke twee weken praktische tips en handige downloads die jou helpen de techniek achter je online bedrijf in de vingers te krijgen. Meld je nu aan en ontvang meteen je eerst gratis download: Het E-book Handige websites en apps met 22 handige websites en apps die allemaal gratis te gebruiken zijn en jou helpen bij het beheren en verbeteren van je website en sociale media kanalen!

Het is gelukt! Binnen 10 minuten ontvang je jouw gratis download.