Wil je geen gestoei meer en geklungel meer met aanpassingen en instellingen van en koppelingen met je website? Ben je klaar met die frustratie en slapeloze nachten vanwege e-mail marketing instellingen en funnels? Twijfel je over welk programma je het beste kunt gebruiken voor je online training? Of wil je een nieuwe website maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken?

 

Maak dan een vrijblijvende online afspraak!

Ik weet zeker dat ik je verder kan helpen en denk daarom graag met je mee. Ik kan me voorstellen dat gelijk een dienst boeken net een stapje te snel is. Maak daarom een gratis afspraak via Zoom om kennis te maken. Tijdens het gesprek kun je vertellen waar je hulp bij wilt en kijken we hoe ik je het beste kan helpen. Na het gesprek ontvang je dan vrijblijvend een passende offerte. En wil je eerst gewoon even sparren? Ook dat kan.

Investeer in jezelf en in je bedrijf – het kost je maar 30 minuten van je tijd – en plan een gratis online 1-op-1 gesprek met mij.

et|icon_check_alt|

Een kennismakingsgesprek is helemaal gratis

et|icon_check_alt|

Het gesprek kost je slechts 30 minuten van je tijd

et|icon_check_alt|

Je kunt er gewoon voor thuis blijven, het gesprek is via Zoom

Over mij

Dit ben ik Gea Simons, Jouw technische coach. Een gezellige, bourgondische ingestelde, 40 plusser. Getrouwd en moeder van een prachtige, ietwat eigenwijze, roodharige dochter.

In 2013 begon mijn ondernemersavontuur als webwinkelier. Ik wilde simpelweg mijn eigen tijd kunnen indelen, niet meer 3 uur per dag hoeven reizen en achter de bedrijfsbeslissingen kunnen staan. En ik heb geen moment spijt gehad van de beslissing volledig te stoppen met mijn baan als product manager. Ging het mij allemaal soepel af? Zeker niet! Maar gaande weg heb ik veel geleerd en ben ik enorm gegroeid naar nu. Geen webwinkelier meer, maar technisch coach voor online onderneemsters en binnenkort ook opleider voor technisch VA’s.