Ja, ik wil meedoen met de Zeg het met een nieuwsbrief – challenge

challenge is van 25 tot en met 29 maart en loopt via Facebook

Handige blogs voor online ondernemers _  Jouw technische coach
Columns met een knipoog over online ondernemen
Uit de praktijk verhalen van online onderneemsters

Kom ook naar het BOOST je online bedrijf Live event

Na een succesvol eerste event is een nieuwe datum gepland. Het 2e BOOST je online bedrijf Live event vindt plaats op zaterdag 11 mei 2019. Kan jouw online bedrijf wel een boost gebruiken? Dan wil je deze leerzame en inspirerende dag echt niet missen!

Het Live event is een geweldige en inspirerende dag waarop je leerzame masterclasses volgt, al je vragen kunt stellen over online ondernemen en kennis maakt met andere online onderneemsters. Deze dag word je lekker in de watten met hapjes, drankjes, een lunch en een borrel na afloop. En natuurlijk ga je niet naar huis zonder een goed gevulde goodiebag.

Boek nu jouw Early bird ticket en ontvang € 50 korting en een goedgevulde goodiebag!

Leer hoe ook jij de techniek van je website in de vingers kunt krijgen

Wil je meer leren over het maken en up-to-date houden van je website, nieuwsbrief programma's, het verbeteren van je vindbaarheid en analyseren van je website? Word VIP abonnee en ontvang elke twee weken praktische tips en handige downloads die jou helpen de techniek achter je online bedrijf in de vingers te krijgen. Meld je nu aan en ontvang meteen je eerst gratis download: De Urenregistratie waarmee je in één handig overzicht al je gewerkte uren voor de belastingdienst kunt bijhouden!

Het is gelukt!