Lieke Ontwerpt | Grafische vormgeving

Het runnen van een online bedrijf is een tijdrovende klus. Lieke van Lieke Ontwerpt kan je heel wat werk uit handen nemen door je te helpen met het grafische vormgeef gedeelte, zowel het ontwerpen van drukwerk als online uitingen. Alles is mogelijk, niets is haar te gek en ze is pas tevreden als jij dat bent! En dat zeg ik uit ervaring want Lieke geeft onder andere het BOOST magazine vorm.

Over Lieke

In 2008 heeft Lieke haar opleiding en stage als grafisch vormgeefster afgerond en werkte zij bij een ontwerp bureau waar zij o.a. de vormgeving van diverse (kinder) magazines verzorgde en heeft zij stagiaires begeleid tijdens hun stage periode.

IMY Ontwerp en IMY Webshop

In juni 2014 is Lieke – parallel aan haar toenmalige baan bij een ontwerp bureau  – voor zichzelf begonnen als freelance vormgever. Sindsdien heeft ze al veel klanten blij gemaakt met mooie ontwerpen. In 2016 opende zij een stationery webshop met producten van eigen hand en werkt zij inmiddels volledig als zelfstandig ondernemer. In 2019 is haar business booming en heeft Lieke de focus volledig op het ontwerpen gelegd. En bij deze focus hoort een nieuwe naam en logo: Lieke Ontwerpt.

Lieke Ontwerpt _ B2B _ Grafisch ontwerpster _ Jouw technische coach

Wat kan Lieke Ontwerpt voor jou betekenen?

Huisstijl

Ben je op zoek naar een nieuwe huisstijl? Lieke ontwerpt zorgt voor het ontwerpen en drukken van flyers, magazines, glossy’s, visitekaartjes, brochures, posters, ansichtkaarten etc.

Webshop

Ontwerpen en drukken van nieuwe producten voor je webshop, kaartjes/stickers voor bij je webshop bestellingen, sluitzegels, bedank kaartjes, afzender/geadresseerde adres labels, Lieke vertaalt jouw wensen naar een prachtig resultaat.

Social media

Ook voor het ontwerpen van online content voor op sociale media, banners, winacties en een profiel foto kun je bij Lieke Ontwerpt terecht.

Promo

Uiteraard kan Lieke ook promotie materiaal en advertenties voor in (online) magazines voor je ontwerpen.

Beeldbewerking

Onder beeldbewerking valt vrijstaand zetten, beeldmontage, kleurbewerking, retoucheren en zwart/wit foto met kleur accenten maken. Ook hiervoor kun je bij Lieke Ontwerpt terecht.

Meer weten?

Neem dan contact op met Lieke!

IMY ontwerp
Lieke Kuijper
06-22459035
info@liekeontwerpt.nl
www.liekeontwerpt.nl

Korting

Wanneer je via Jouw technische coach een ontwerp laat maken bij Lieke van Lieke Ontwerpt, krijg je 10% korting op de ontwerp kosten. Vergeet dus niet aan te geven bij je order dat je via Jouw technische coach komt!

Is dit blog ook interessant voor je vrienden? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!