Bedankt voor je aanmelding voor de JTC VIP E-zine

Vanaf nu ontvang je ook elke twee weken de JTC VIP E-zine van Jouw technische coach vol handige tips, weetjes en informatie voor online onderneemsters.

Download nu gratis het Excel Urenregistratie 2019

Als bedankje en om je verder te helpen ontvang je het gratis Excel Urenregistratie 2019. Klik op onderstaande afbeelding om jouw gratis exemplaar te downloaden. Sla het op en ga er mee aan de slag! Veel plezier van en met deze Urenregistratie!

Urenregistratie 2019 _ Jouw technische coach

Bouwen aan je online bedrijf programma

De Urenregistratie is onderdeel van het Bouwen aan je online bedrijf programma. Bij het Bouwen aan je online bedrijf programma werk je met mijn hulp aan dé handleiding voor jouw online bedrijf. Met de Bouwen aan je online bedrijf werkboeken kies je zelf hoeveel en welke bouwstenen je wilt hebben voor de handleiding van jouw online bedrijf en betaal je dus alleen voor wat je nodig hebt. Ook krijg je toegang tot de speciale downloads voor leden. Verder sta ik tot je beschikking om jouw vragen te beantwoorden. Tijdens de 1-op-1 sessie (via Zoom of Messenger) maar ook in de besloten Facebook groep kun je mij al je (technische) vragen stellen en met mij en de mede deelnemers sparren.

Volg Jouw technische coach ook via

Leer hoe ook jij de techniek van je website in de vingers kunt krijgen

Wil je meer leren over het maken en up-to-date houden van je website, nieuwsbrief programma's, het verbeteren van je vindbaarheid en analyseren van je website? Word VIP abonnee en ontvang elke twee weken praktische tips en handige downloads die jou helpen de techniek achter je online bedrijf in de vingers te krijgen. Meld je nu aan en ontvang meteen je eerst gratis download: De Urenregistratie waarmee je in één handig overzicht al je gewerkte uren voor de belastingdienst kunt bijhouden!

Het is gelukt!