Zaterdag 21 september 2019

LIVE DAG

voor vrouwelijk onderneemsters

(prijs is ex btw, het is mogelijk in 3 termijnen te betalen)

Kom naar dé technische live dag voor vrouwelijke onderneemsters!

Of je nu een webwinkel hebt, je geld verdient als blogger of werkt als Virtueel assistent, jij wil laten zien dat je het in je hebt om online onderneemster te zijn. Maar wat als de techniek van een website of die verdraaid handige (online) tools en programma’s je tegenhouden om echt te groeien als online onderneemster? Dat zou toch zonde zijn? En absoluut niet nodig!
 
Wil jij niet langer stil staan met je online bedrijf? Of sta je juist aan het begin en ben je jouw bedrijf aan het opstarten en moet je alle technische dingen nog uitvinden? 
 
Kom dan naar Jouw technische coach Live dag en stap over die enorme technische drempel!
 

Jouw technische coach Live dag

Na een succesvol eerste event is een nieuwe datum gepland. De 2e Jouw technische coach Live dag vindt plaats op zaterdag 21 september 2019. Deze tweede Live dag staat in het teken van online vindbaarheid. Wil jij leren hoe je zelf kunt zorgen dat je website beter gevonden wordt op internet? Dan wil je deze leerzame en inspirerende dag echt niet missen!

De Live dag is een dag waarop je een leerzame masterclass en twee workshops volgt, al je vragen kunt stellen over SEO/zoekmachineoptimalisatie en kennis maakt met 24 andere online onderneemsters. En dat alles in de prachtige omgeving van Burgers’ Zoo! Je gaat naar huis met weer een hoop energie en kennis die je meteen kunt toepassen op jouw bedrijf.

Een dag om te leren

Deze editie is net wat anders dan de eerste editie. Dit keer geen groots Live event maar een dag georganiseerd voor slechts 25 vrouwelijke onderneemsters. Deze dag geef ik de waardevolle masterclass Google is jouw vriend. Tijdens deze masterclass geef ik je tips over hoe jij zelf de vindbaarheid van je website kunt vergroten en meer bezoekers naar je website kunt trekken.

BOOST je online bedrijf _ Spreker Live event _ Gea Simons

Na een overheerlijke lunch gaan we verder met de workshop Is jouw website het perfecte online bedrijf? Tijdens deze workshop gaan we kijken naar waar een online bedrijf aan moet voldoen en hoe je jouw website aan de voorkant kunt verbeteren zodat je niet alleen meer bezoekers trekt maar ook kan zorgen dat bezoekers op je website blijven.

Na een korte pauze volgt de tweede workshop Wat zeggen de cijfers nu eigenlijk? Tijdens deze workshop leg ik je uit wat je kunt halen uit de cijfers van Google Analytics en Google Search Console. En hoe je met de uitkomsten jouw website nog verder kunt verbeteren voor de zoekmachine.

De Jouw technische coach Live dag wordt een leerzame en vooral ook praktische dag met als doel dat jij weer grip krijgt op de techniek van je website en zelf kunt zorgen dat jouw website beter gevonden wordt. Je gaat naar huis met informatie die je gelijk toe kunt passen!

Praktische informatie

De Jouw technische coach Live dag vindt plaats in de Burgers’ Zoo (bij Arnhem). De ontvangst is om 10.00 uur en om 16.00 uur is de dag afgelopen. Je gaat naar huis met een hoofd vol tips, kennis en inspiratie.

De dag is inclusief een heerlijke lunch. 

Wil jij over de SEO drempel stappen?

Bestel dan vóór 16 september jouw ticket

en garandeer jouw plek!

(betaling is ook mogelijk in 3 termijnen)

De Live dag begint over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Leer hoe ook jij de techniek van je website in de vingers kunt krijgen

Wil je meer leren over het maken en up-to-date houden van je website, nieuwsbrief programma's, het verbeteren van je vindbaarheid en analyseren van je website? Word VIP abonnee en ontvang elke twee weken praktische tips en handige downloads die jou helpen de techniek achter je online bedrijf in de vingers te krijgen. Meld je nu aan en ontvang meteen je eerst gratis download: Het E-book Handige websites en apps met 22 handige websites en apps die allemaal gratis te gebruiken zijn en jou helpen bij het beheren en verbeteren van je website en sociale media kanalen!

Het is gelukt! Binnen 10 minuten ontvang je jouw gratis download.