Zaterdag 12 september 2020

LIVE DAG

voor vrouwelijk onderneemsters

(Earlybird korting van € 50 is geldig tm 14 juni, daarna bedragen de kosten € 197 ex btw)

 

Jouw technische coach Live dag

De 4e Jouw technische coach Live dag vindt plaats op zaterdag 12 september 2020. Deze Live dag gaan we samen aan de slag met zoekmachineoptimalisatie. Wil jij beter gevonden worden in de zoekmachines, meer bezoekers trekken naar je website én meer klanten? Dan wil je deze leerzame en vooral praktische dag echt niet missen!

Jouw technische coach Live dag is een praktische dag. Je leert niet alleen de theorie, maar je gaat ook direct actief aan de slag met datgene wat je geleerd hebt. Juist door het meteen zelf toe te passen zal je de theorie veel beter onthouden en steeds weer kunnen toepassen. De Live dag is dus een interactieve dag waar je met maximaal 14 andere onderneemsters alle ins en outs leert over SEO. En dat alles in de prachtige omgeving van Burgers’ Zoo Arnhem! Je gaat naar huis met weer een hoop energie en kennis die je meteen kunt toepassen op jouw bedrijf.

Een dag om te leren

Jouw technische coach Live dag is geen groots Live event maar een dag georganiseerd voor slechts 15 vrouwelijke onderneemsters. In de ochtend ga ik je uitleggen hoe je een zoektermenonderzoek kunt doen en ga ik je helpen zodat je een waardevolle lijst met zoektermen krijgt die je op je website en in je sociale media berichten kunt gebruiken.

Jouw technische coach Live dag _ Spreker Live event _ Gea Simons

Na een overheerlijke lunch gaan we verder met het SEO proof maken van je website. Ik leg je uit wat je moet doen om je pagina’s én afbeeldingen aan te passen zodat de zoekmachines ze goed kunnen indexeren en hoe je kunt zorgen dat meer mensen vanuit de zoekresultaten naar je website komen. 

Na een korte pauze ga ik je tenslotte nog uitleggen hoe je Google een handje kunt helpen zodat je pagina’s sneller geïndexeerd worden.

De Jouw technische coach Live dag wordt een leerzame en vooral ook praktische dag met als doel dat jij alles snapt van SEO en zoekmachineoptimalisatie helemaal onder de knie hebt aan het eind van de dag zodat je voortaan zelf elke pagina, blog, product en afbeelding op je website SEO proof kunt maken. Je gaat naar huis met informatie die je gelijk toe kunt passen!

Praktische informatie

De Jouw technische coach Live dag vindt plaats in de Burgers’ Zoo (bij Arnhem).

De ontvangst is om 09.30 uur en we starten om 10.00 uur.
Om 16.00 uur is de dag afgelopen. Je gaat naar huis met een hoofd vol tips, kennis en inspiratie.

De dag is inclusief een heerlijke lunch, entree en parkeren.

Tijdens de lunch en na afloop heb je ook nog tijd om even lekker buiten een frisse neus te halen en te genieten van alle prachtige dieren.

Wil jij eindelijk SEO onder de knie krijgen?
Bestel dan vóór 14 juni jouw ticket

en ontvang € 50 korting!

(prijs zonder korting is € 197 ex btw)

De Live dag begint over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)