Praktische Tips En Informatie Voor Online Ondernemers Gea Simons Jouw Technische Coach

Ik krijg mijn afbeeldingen niet geüpload.

Geschreven door Gea Simons
mt|date_range|
25 september 2020

Vraag van een klant:

 Ik krijg mijn afbeeldingen niet geüpload. Wat nu?

Antwoord:

Dit is een probleem dat te maken heeft met upload instellingen op de server en dit kan over het algemeen eenvoudig door de hosting opgelost worden. De instellingen voor max_input_time en post_max_size moeten door de hosting verhoogd worden.

Kom je er niet uit met je hosting?
 Mail mij dan even (gea@jouwtechnischecoach.nl), dan zorg ik dat de instellingen goed komen te staan.

Is dit blog ook interessant voor je vrienden? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!

Lees meer over website maken

WordPress plug-ins gebruiken

WordPress plug-ins gebruiken

Als je een Wordpress website maakt kun je er niet omheen, plug-ins. Een plug-in is een stukje software waarmee je extra dingen aan WordPress kunt toevoegen. Dat kan iets eenvoudigs zijn zoals social media buttons maar ook iets heel complex zoals een compleet webwinkel...

Lees meer
× Contact via WhatsApp