Praktische Tips En Informatie Voor Online Ondernemers Gea Simons Jouw Technische Coach

Ik krijg mijn afbeeldingen niet geüpload.

Geschreven door Gea Simons
mt|date_range|
25 september 2020

Vraag van een klant:

 Ik krijg mijn afbeeldingen niet geüpload. Wat nu?

Antwoord:

Dit is een probleem dat te maken heeft met upload instellingen op de server en dit kan over het algemeen eenvoudig door de hosting opgelost worden. De instellingen voor max_input_time en post_max_size moeten door de hosting verhoogd worden.

Kom je er niet uit met je hosting?
 Mail mij dan even (gea@jouwtechnischecoach.nl), dan zorg ik dat de instellingen goed komen te staan.

Is dit blog ook interessant voor je vrienden? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!

Lees meer over website maken

Waar moet ik op letten als ik een website laat maken?

Waar moet ik op letten als ik een website laat maken?

Je hebt het besluit genomen, je gaat je website laten maken. Maar wat nu? Waar vind je een website bouwer die bij jou past? Waar moet je op letten? Logische vragen, want een website bouwen is niet zomaar iets en je wil natuurlijk wel krijgen waarvoor je betaald hebt....

Lees meer