Hilde Radt | Financieel expert voor vrouwen

Hilde Radt is financieel business coach en leert ondernemende vrouwen hoe ze echt goed kunnen verdienen met hun bedrijf. Dit doet Hilde via het uitgebreide trainingsprogramma The Money Club, een programma van drie maanden waarin zij een groep onderneemsters klaarstoomt voor financieel succes. Ook kun je bij Hilde terecht voor intensieve 1-op-1 begeleiding, zeer leerzame online masterclasses en geweldige workshops.

The Money Club

Weer lekker met je werk bezig zijn terwijl er genoeg geld binnenkomt, wie wil dat nu niet? Ik wel in ieder geval en daarom heb ik mijzelf aangemeld voor The Money Club. Doe ook mee met The Money Club van Hilde Radt en ga samen met mij en andere vrouwelijke ondernemers aan de slag met alle financiële zaken die je als onderneemster moet weten. Leer in drie maanden alles over prijzen, verdienmodellen, omzet, kosten, investeringen, geldblokkades en winst maken. 20 maart start er weer een Money Club en jij kunt er bij zijn. Ik beloof je, het is je geld meer dan waard!

Meld je aan met de kortingscode Gea en ontvang ook nog eens een gratis jaarabonnement op BOOST, het informatieve magazine voor webwinkeliers. Aanmelden kan door te klikken op onderstaande afbeelding.

Wacht niet te lang met aanmelden, het aantal plekken is beperkt!