fbpx

Jouw technische coach als helpdesk voor online onderneemsters

Heeellllppppp…….. Wil je lekker aan het werk, doet je website raar, werkt dat handige programma waar iedereen het over heeft niet bij jou, staan de bezoekcijfers in Google Analytics op nul. Ik geef zo maar een paar voorbeelden, maar je kunt er zelf vast wel meer bedenken waarbij je dacht had ik nu maar een helpdesk die ik kon inschakelen.

Staat huilen je nader dan het lachen?

Toen ik in 2012 begon als webwinkelier heb ik alles zelf uitgevonden. Omdat ik in het bedrijfsleven al de nodige ervaring met websites bouwen had opgebouwd dacht ik toen ook, dat doe ik wel even. Maar ik kwam er snel achter dat er zoveel meer bij komt kijken dan alleen een website online zetten. Er waren in het begin dagen dat mij het huilen nader stond dan het lachen. Ik had toen graag wat hulp gehad. Herken jij jezelf hierin? En staat ook bij jou het huilen soms nader dan het lachen? Geef dan niet zeker niet op! Laat mij je helpen en je (weer) vertrouwen geven in jezelf en je online bedrijf.

Ik ben jouw helpdesk

Een helpdesk, zo zou je mij het beste kunnen omschrijven. Want waar veel vrouwen op zien tegen het technische gedeelte achter hun online bedrijf en het gebruiken van (online) tools en programma’s, ben ik mij – als echte computernerd – juist steeds meer gaan verdiepen in alle mogelijkheden. Inmiddels heb ik de nodige kennis opgebouwd met website programma’s als Blogger, CCV shop, Lightspeed, MijnWebwinkel, Strato en WordPress (met Woocommerce). Maar ook met handige (online) programma’s als ActiveCampaign, Google Analytics, Google Search Console, Mailchimp en Movavi.

Ik zie het om mij heen vaak gebeuren. Vrouwen die opgeven omdat ze hun online bedrijf in de basis maar niet goed van de grond krijgen. Zo zonde van al het werk wat zij erin hebben gestoken en zo onnodig. Is voor jou techniek ook een ware kwelling? Dan kan ik je helpen door je de nodige ruggensteun te bieden zodat jij vol vertrouwen aan je mooie bedrijf kunt werken zonder tegengehouden te worden door een stukje techniek. Niet meer die last op je schouders, alleen maar opluchting omdat er iemand is die je kan helpen en je ook gewoon begrijpt.

Jouw technische coach als helpdesk voor online onderneemsters _ Jouw webwinkel coach

Jij bepaalt

Jij bepaalt hoeveel hulp je nodig hebt en waar je hulp bij nodig hebt. Van een Bedrijf Quickscan tot aan een VIP dag, het is allemaal mogelijk. Ik help je en leg je alles in Jip en Janneke taal uit zodat jij vol vertrouwen verder kunt bouwen aan je prachtige online bedrijf.

 

Bedrijf Quickscan

Bouwen aan je online bedrijf

Bouwen aan je online bedrijf _ Jouw webwinkel coach

VIP Coaching

Helpdesk Strippenkaart

Helpdesk Strippenkaart - Voor online bedrijven - Jouw technische coach
Is dit blog ook interessant voor je vrienden? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!
Werkboek In 6 stappen je website verbeteren

JE BENT NOG 1 STAP VERWIJDERDVAN JOUW GRATIS WERKBOEK

Vul hieronder ⇓ snel je gegevens in

In het werkboek In 6 stappen je website verbeteren geef ik je 6 tips waarmee je jouw website kunt verbeteren zodat je bezoekers trekt en behoudt

Omdat ik zelf het gevoel van stilstaan heb ervaren en weet hoe frustrerend het is om maar niet dat gewenste salaris uit je bedrijf te halen. En omdat ik jou de financiële vrijheid zo gun, geef ik niet alleen dit werkboek gratis weg. Ook deel ik mijn tips en trics met je zodat je uit dat dal kan klimmen en verder kunt groeien!

Het is gelukt! Binnen 10 minuten ontvang je jouw gratis download.