Praktische informatie, tips en meer

voor online onderneemsters

Je bent je droom gaan volgen en online onderneemster geworden. Eindelijk ga je op eigen benen staan en doe je datgene dat je het allerleukste vindt. Je weet alles van de producten die je verkoopt of de diensten die je aanbiedt en helpt daarmee graag je klanten. Maar als het aankomt op informatie vinden over online ondernemen, ervaringen van anderen of tips over het gebruik van je website en programma’s dan weet je niet waar je moet beginnen. Geloof me, ik heb in jouw schoenen gestaan.

Om jou te helpen, zodat je niet langer hoeft te zoeken, deel ik elke week praktische informatie, nuttige tips en verhalen uit de praktijk. Dit alles om jou te helpen met jouw online bedrijf en te zorgen dat je kunt gaan groeien. Mis je informatie? Laat het mij weten via gea@jouwtechnischecoach.nl en ik zorg dat de informatie hier komt te staan.

Gebruik de zoekbalk hieronder om op onderwerp te zoeken of scroll lekker door de blogs.

Hoe kun je sociale media goed inzetten als online bedrijf?

Hoe kun je sociale media goed inzetten als online bedrijf _ Jouw technische coach
Als online ondernemer kom je er echt niet meer onder het gebruik van sociale media uit. Hier vind je tenslotte jouw (potentiële) klanten. Sociale media kun je dus niet langer er een beetje bij doen. Je zult echt een strategie moeten bedenken en toepassen om jezelf te laten zien. De vraag is dus: Hoe kun je sociale media goed inzetten als online bedrijf?
Lees verder
Website hosting, door de bomen het bos weer zien _ Jouw technische coach
Websitehosting, door de bomen het bos weer zien

Websitehosting, door de bomen het bos weer zien

Pfff, wat een ellende. Dat is letterlijk wat ik dacht toen ik op zoek ging naar een goede hosting voor mijn bedrijf. Er waren zoveel aanbieders, geen idee welke nu beter en fijner was om mee te werken. Voor jou ga ik het wat makkelijker maken en heb ik de drie verschillende vormen van websitehosting met mijn favorieten voor je op een rij gezet.
Lees verder

Gratis werkboek In 6 stappen je website verbeteren

Wil je niet langer het gevoel hebben dat je stil staat omdat techniek steeds een drempel is? Wil je nu eindelijk gaan groeien met je bedrijf?

Download dan nu gratis mijn werkboek In 6 stappen je website verbeteren om zo een goed begin te maken en meer bezoekers naar je website te trekken. 

 

In 6 stappen je website verbeteren | Give away | Gratis download | Jouw technische coach