Handige blogs voor online ondernemers

Leer met mijn blog meer over de technische aspecten van het starten en onderhouden van een online bedrijf. Ik deel nuttige tips, praktische informatie en verhalen uit de praktijk met je. Elke maandag verschijnt mijn column over online ondernemen, hoe ik dit ervaar en wat ik zoals tegenkom bij andere online ondernemers.

Wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Klik dan hieronder op het onderwerp van je voorkeur.

Uit de praktijk | Ilza Keeman

Uit de praktijk | Ilza Keeman | het verhaal van een online onderneemster | Jouw technische coach
Ilza Keeman adviseert ondernemers die een burn-out hebben gehad en nu willen groeien naar een Booming Business. Zij ondersteunt ondernemers op verschillende manieren en helpt hen om meer resultaat te behalen met hun bedrijf. Vandaag deelt Ilza haar verhaal in Uit de praktijk.
Lees verder
Column | Schrijven omdat het bij mij past
Column | Schrijven omdat het bij mij past

Column | Schrijven omdat het bij mij past

Ken je dat? Wil je gaan slapen en dan borrelen er ineens allerlei ideeën in je hoofd op. Waarom komen die toch altijd net op dat moment? Maar goed, ik had vorige week dus weer eens zo'n nacht. En het idee? Ik ga wekelijks een column schrijven. Omdat ik meer wil delen met jullie dan praktische tips en omdat ik het heerlijk vind om mijn gedachten op digitaal papier te zetten.
Lees verder