Praktische informatie, tips en meer

voor online onderneemsters

Je bent je droom gaan volgen en online onderneemster geworden. Eindelijk ga je op eigen benen staan en doe je datgene dat je het allerleukste vindt. Je weet alles van de producten die je verkoopt of de diensten die je aanbiedt en helpt daarmee graag je klanten. Maar als het aankomt op informatie vinden over online ondernemen, ervaringen van anderen of tips over het gebruik van je website en programma’s dan weet je niet waar je moet beginnen. Geloof me, ik heb in jouw schoenen gestaan.

Om jou te helpen, zodat je niet langer hoeft te zoeken, deel ik elke week praktische informatie, nuttige tips en verhalen uit de praktijk. Dit alles om jou te helpen met jouw online bedrijf en te zorgen dat je kunt gaan groeien. Mis je informatie? Laat het mij weten via gea@jouwtechnischecoach.nl en ik zorg dat de informatie hier komt te staan.

Gebruik de zoekbalk hieronder om op onderwerp te zoeken of scroll lekker door de blogs.

Leer hoe ook jij de techniek van je website in de vingers kunt krijgen 

Ontvang je elke 2 weken het JTC VIP E-zine met praktische tips en handige downloads die jouw helpen de techniek achter je website en de programma’s die je gebruikt te begrijpen. En bij aanmelding ontvang je al meteen je eerst gratis download: De Urenregistratie waarmee je in één handig overzicht al je gewerkte uren voor de belastingdienst kunt bijhouden!

Leer hoe ook jij de techniek van je website in de vingers kunt krijgen

Ontvang je elke 2 weken het JTC VIP E-zine met praktische tips en handige downloads die jouw helpen de techniek achter je website en de programma's die je gebruikt te begrijpen. En bij aanmelding ontvang je al meteen je eerst gratis download: De Urenregistratie waarmee je in één handig overzicht al je gewerkte uren voor de belastingdienst kunt bijhouden!

Het is gelukt!