fbpx

Gratis

Word VIP abonnee en kies jouw eerste gratis download

Leer de techniek van je website in de vingers krijgen

Word VIP abonnee en ontvang elke twee weken praktische tips en handige downloads die jou meer leren over het maken en up-to-date houden van je website, het inzetten van nieuwsbrieven, het verbeteren van je vindbaarheid en analyseren van je website. Meld je nu aan en ontvang meteen je eerste gratis download. Aan jou de keuze welke gratis download je wilt ontvangen.

Checklist Algemene voorwaarden

Als online bedrijf ben je niet verplicht algemene voorwaarden te hebben. Toch is het hebben van algemene voorwaarden wel wenselijk omdat ze de risico’s van het ondernemerschap verkleinen, zorgen voor duidelijkheid tussen jou en je klant en je een hoop tijd, geld, frustratie en problemen besparen. Met deze checklist weet je zeker dat alle punten in jouw algemene voorwaarden hebt opgenomen.

Handige websites en apps

In dit e-book deel ik 22 handige websites en apps met je die ik ook zelf veelvuldig gebruik. Allemaal zijn ze gratis te gebruiken en helpen ze jou bij het beheren en verbeteren van je website en sociale media kanalen.

In 6 stappen je website verbeteren

In dit werkboek leg ik je uit hoe je in 6 stappen je website kunt updaten en verbeteren. Met deze eenvoudige eerste stappen zul je al meer bezoekers trekken naar je website en meer verkopen genereren.

Urenregistratie 2019

Om voor de belastingdienst te worden gezien als ondernemer dien je per jaar minimaal 1250 uur aan je bedrijf te hebben besteed en dat ook te kunnen aantonen. De Urenregistratie 2019 is daarom een handig Excel overzicht waarin al je gewerkte uren voor de belastingdienst overzichtelijk kunt bijhouden!

Urenregistratie 2020

Om voor de belastingdienst te worden gezien als ondernemer dien je per jaar minimaal 1250 uur aan je bedrijf te hebben besteed en dat ook te kunnen aantonen. De Urenregistratie 2020 is daarom een handig Excel overzicht waarin al je gewerkte uren voor de belastingdienst overzichtelijk kunt bijhouden!