fbpx

Gratis downloads

Dat je als onderneemster geen kosten hoeft te maken is een illusie. Het zou natuurlijk fijn zijn, maar wil je echt groeien met je bedrijf dan zul je ook moeten investeren. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat geen geld kunt besparen.  En ik help je daar graag bij!

Handige downloads

Mijn freebies zijn handige, nuttige en ook leuke bestanden die je geheel kosteloos kunt downloaden voor eigen gebruik. Geen kosten, geen inschrijvingen voor een nieuwsbrief, maar simpelweg op onderstaande tabbladen klikken en vervolgens op de afbeelding van de freebie van jouw keuze. Je kunt jouw freebie gelijk op je eigen computer opslaan en gebruiken. Handig toch?

Checklists

Ik ben fan van checklists. In een snel overzicht kan je controleren of je alle stappen hebt doorlopen.

Freebies _ Checklist _ Algemene voorwaarden _ Jouw technische coach

E-books

In mijn e-books deel ik handige tips en trics waarmee jij je website kunt verbeteren.

sE-book _ Handige websites en apps _ Jouw technische coach

Infographics

Infographics zijn handige overzichten met informatie in beeld ondersteund met tekst. Zo kun je eenvoudig en in één oogopslag deze informatie in je opnemen en gebruiken.

Freebies _ Infographic _ Dit is mijn ideale klant _ Jouw technische coach

Sociale media

Je hebt ze vast vaker voorbij zien komen. Handige freebies om te gebruiken voor je eigen sociale media kanalen. Waarom het wiel nogmaals uitvinden? Veel plezier ermee!

Freebies _ Instagram Story _ 5 weetjes over mij _ Jouw technische coach Freebies _ Instagram Story _ Wat kies jij_ Vakantie editie _ Jouw technische coach Freebies _ Instagram Story _ Vijf weetjes over mij _ Jouw technische coach

Ook handig

Deze freebies zijn superhandig, vele onderneemsters gingen je al voor.

Freebies _ Excel _ Urenregistratie 2020 _ Jouw technische coach

Haal meer uit onze relatie!

Niet gelijk schikken ;). Maar nu je hier toch bent, weet ik zeker dat ik nog meer voor je kan betekenen.

Inmiddels ben ik al bijna 7 jaar onderneemster. Ik weet daarom uit eigen ervaring maar al te goed wat er bij ondernemen komt kijken en vooral ook hoe frustrerend ondernemen soms kan zijn. Zeker als je heel veel tijd stopt in jouw prachtige bedrijf en je het gevoel hebt dat je stilstaat of in ieder geval niet verder groeit. Je wilt tenslotte jezelf een mooi salaris uitkeren om leuke dingen van te doen toch? Mij is het gelukt en omdat ik jou dat succes zo gun, deel ik graag mijn tips en trics met je zodat ook jij verder kunt groeien!

Vul hieronder ⇓ snel je gegevens in en ontvang meteen ook het werkboek In 6 stappen je website verbeteren.