Als je gaat beginnen als online onderneemster zul je nog weinig kaas hebben gegeten van zaken als SEO en meta omschrijvingen, maar ook het schrijven van teksten. Je kunt er natuurlijk voor kiezen dit deels door gespecialiseerde bedrijven te laten doen. Toch kun je het ook zelf leren door goede cursussen te volgen. Hieronder een overzicht van cursus mogelijkheden.

Volg goede cursussen, je bent het waard

Het aanbod van cursussen gericht op online onderneemsters is groot. En je kunt nu eenmaal niet alles volgen en hoeft ook niet alles te weten. Maak daarom voor jezelf een keuze wat je belangrijk vindt en waar je meer van wil weten. Twijfel je of je wel een cursus moet volgen? Mijn advies, zeker doen! Investeer in jezelf en je bedrijf. Jij – en je bedrijf – zijn het waard.

Investeer in jezelf en je bedrijf met goede cursussen- Jouw webwinkel coach

Cursus aanbod voor online onderneemsters

Het cursus aanbod voor online onderneemsters is breed en je zult daarin keuzes moeten maken. Niet alleen waarin je een cursus wilt volgen, maar ook hoe je de cursus wilt volgen. Ga je voor een cursus online die je in je eigen tijd kan doen of voor een cursusdag op locatie met andere cursisten? Hieronder geef ik een overzicht voor welke onderwerpen je kunt kiezen.

Teksten schrijven

Eén ding wat je veel zult doen is teksten schrijven. Teksten voor je pagina’s, je producten, je blogs, je berichten op de sociale media kanalen. Het zullen teksten moeten zijn die je (toekomstige) klanten aanspreken, anders zul je jouw producten niet verkopen. Komt schrijven je niet natuurlijk, volg dan een cursus om te leren hoe je pakkende teksten kunt schrijven.

Website verbeteren

Als je website al een tijdje open is maar je weinig klanten krijgt, is dat behoorlijk frustrerend. Gelukkig kun je er wel wat aan doen, je webwinkel verbeteren! Leer waar je op moet letten, wat valkuilen zijn, wat wel en wat vooral ook niet te doen. Maak je website beter zodat je klanten naar je toe komen.

Website vindbaar maken

De website vindbaar maken is eigenlijk een vak apart. Toch zijn er dingen die jij kunt leren om de vindbaarheid van je website te bevorderen. Leer alles over SEO, meta en zoekmachines zodat jouw toffe webwinkel gevonden wordt door klanten.

Tijdsplanning

Je zult er mee te maken krijgen, tijdsdruk. Misschien heb je nog een baan naast je online bedrijf, heb je een partner en/of kinderen en waarschijnlijk ook nog vrienden en familie die je graag zien. Het hebben van een online bedrijf eist veel tijd op, soms te veel. Leer daarom omgaan met de tijd die je hebt zodat je ook tijd voor je gezin, vrienden, familie en jezelf overhoudt!

Is dit blog ook interessant voor je vrienden? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!

Leer hoe ook jij de techniek van je website in de vingers kunt krijgen

Wil je meer leren over het maken en up-to-date houden van je website, nieuwsbrief programma's, het verbeteren van je vindbaarheid en analyseren van je website? Word VIP abonnee en ontvang elke twee weken praktische tips en handige downloads die jou helpen de techniek achter je online bedrijf in de vingers te krijgen. Meld je nu aan en ontvang meteen je eerst gratis download: Het E-book Handige websites en apps met 22 handige websites en apps die allemaal gratis te gebruiken zijn en jou helpen bij het beheren en verbeteren van je website en sociale media kanalen!

Het is gelukt! Binnen 10 minuten ontvang je jouw gratis download.