Eefje Verhagen | Ondernemen met hart en lef

Jaren geleden heb ik Eefje leren kennen toen zij zelf nog een webwinkel had. Er was meteen al een klik. Eefje wist mij toen al enorm te inspireren en voor mij was het dan ook niet meer dan logisch dat Eefje met Ideefje begon. Ik heb mijzelf meteen bij haar geweldige groep aangesloten en ik kan met eerlijkheid zeggen dat mede door Eefje Sien en Co is geworden wat het nu is. Ook voor Jouw webwinkel coach heb ik nog steeds veel aan alle adviezen die zij mij heeft gegeven en nog steeds geeft.

Verder groeien met Eefje Verhagen

Neem jij met jouw webwinkel serieus groeien? Laat Eefje Verhagen je inspireren en helpen bij het ontdekken, vertalen en vertellen van jouw bijzondere verhaal. Want alleen kunt jij het verschil maken in het bedrijf van je dromen met jouw persoonlijkheid, jouw talenten en jouw ideeën. Laat jezelf zien en vertel een verhaal dat echt bij je past. Door haar persoonlijke aanpak en geweldig luisterend oor weet Eefje jouw losse gedachten samen te brengen naar één verhaal.

Eefje Verhagen _ B2B _ Cursusaanbieders _ Jouw technische coach

Bloei community

Wil je jouw hart gaan volgen, grenzen verlegt en spannende avonturen aan gaan? Wil jij het leven creëren waar je altijd van gedroomd hebt? Trek dan je stoute schoenen aan en stap in Bloei, een community vol vrouwen die hetzelfde willen als jij. Bloei is relatief nieuw en het is geen online programma of cursus zoals je dat gewend bent. Bloei is zoveel meer dan dat. Klik voor meer informatie en om je aan te melden hieronder ⬇.

 

Is dit blog ook interessant voor je vrienden? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!