Aanbieding!

Ticket BOOST Live event

33,0097,00 excl. btw

Kom naar dé technische live dag voor vrouwelijke onderneemsters!

Of je nu een webwinkel hebt, je geld verdient als blogger of werkt als Virtueel assistent, jij wil laten zien dat je het in je hebt om online onderneemster te zijn. Maar wat als de techniek van een website of die verdraaid handige (online) tools en programma’s je tegenhouden om echt te groeien als online onderneemster? Dat zou toch zonde zijn? En absoluut niet nodig!
Wil jij niet langer stil staan met je online bedrijf? Of sta je juist aan het begin en ben je jouw bedrijf aan het opstarten en moet je alle technische dingen nog uitvinden?
Kom dan naar Jouw technische coach Live dag en stap over die enorme technische drempel!

Early-bird prijs: tot 1 september 2019 krijg je €50 korting!
(het is ook mogelijk in 3 termijnen van elk € 33 te betalen)

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Jouw technische coach Live dag

Na een succesvol eerste event is een nieuwe datum gepland. De 2e Jouw technische coach Live dag vindt plaats op zaterdag 21 september 2019. Wil jij meer technische kennis zodat je zelf met je website aan de slag kan? Dan wil je deze leerzame en inspirerende dag echt niet missen!

De Live dag is een dag waarop je een leerzame masterclass en twee workshops volgt, al je vragen kunt stellen over de techniek achter je website en kennis maakt met 24 andere online onderneemsters. En dat alles in de prachtige omgeving van Burgers’ Zoo! Je gaat naar huis met weer een hoop energie en kennis die je meteen kunt toepassen op jouw bedrijf.

Een dag om te leren

Deze editie is net wat anders dan de eerste editie. Dit keer geen groots Live event maar een dag georganiseerd voor slechts 25 vrouwelijke onderneemsters. Deze dag geef ik de waardevolle masterclass Google is jouw vriend. Tijdens deze masterclass geef ik je tips over hoe jij zelf de vindbaarheid van je website kunt vergroten en meer bezoekers naar je website kunt trekken.

Na een overheerlijke lunch gaan we verder met de workshop Is jouw website het perfecte online bedrijf? Tijdens deze workshop gaan we kijken naar waar een online bedrijf aan moet voldoen en hoe je jouw website hierbij verder kunt verbeteren. 

Na een korte pauze volgt de tweede workshop Wat zeggen de cijfers nu eigenlijk? Tijdens deze workshop leg ik je uit wat je kunt halen uit de cijfers van Google Analytics en Google Search Console. En hoe je met de uitkomsten jouw website verder kunt verbeteren.

De Jouw technische coach Live dag wordt een leerzame en vooral ook praktische dag met als doel dat jij weer grip krijgt op de techniek van je website. Je gaat naar huis met informatie die je gelijk toe kunt passen!

Praktische informatie

De Jouw technische coach Live dag vindt plaats in de Burgers’ Zoo (bij Arnhem). De ontvangst is om 10.00 uur en om 16.00 uur is de dag afgelopen. Je gaat naar huis met een hoofd vol tips, kennis en inspiratie.

De dag is inclusief een heerlijke lunch. 

Extra informatie

Betaalopties

in één keer betalen, in 3 termijnen betalen