Bouwen aan je online bedrijf

besloten gedeelte voor deelnemers

Welkom op het besloten gedeelte voor deelnemers van het Bouwen aan je online bedrijf programma. Vanaf hier heb alleen jij als deelnemer toegang tot jouw werkboeken, de gratis downloads en handige ondernemerstips. Heb je vragen? Stel deze dan in onze 1-op-1 sessie of in de Facebook groep van de Technische Helpdesk. Klik in het speciale menu voor deelnemers op de pagina van jouw keuze voor meer informatie.

Inloggen voor leden

Wachtwoord vergeten?

Nog geen deelnemer van het Bouwen aan je online bedrijf programma?

Met het Bouwen aan je online bedrijf programma stel je eigen handleiding samen. Geen moeilijke termen, maar een uitleg in Jip en Janneke taal altijd bij de hand. Je hoeft zo niet langer meer te zoeken naar waar je kleuren kunt aanpassen of hoe dat programma ook al weer werkte om nieuwsbrieven mee te versturen, open simpelweg jouw persoonlijke technische handleiding openen en je hebt het al snel het antwoord. 

Ben je nog geen deelnemer van het programma en kun jij ook wel hulp gebruiken? Klik dan hier voor meer informatie.

Leer hoe ook jij de techniek van je website in de vingers kunt krijgen

Wil je meer leren over het maken en up-to-date houden van je website, nieuwsbrief programma's, het verbeteren van je vindbaarheid en analyseren van je website? Word VIP abonnee en ontvang elke twee weken praktische tips en handige downloads die jou helpen de techniek achter je online bedrijf in de vingers te krijgen. Meld je nu aan en ontvang meteen je eerst gratis download: Het E-book Handige websites en apps met 22 handige websites en apps die allemaal gratis te gebruiken zijn en jou helpen bij het beheren en verbeteren van je website en sociale media kanalen!

Het is gelukt! Binnen 10 minuten ontvang je jouw gratis download.