De Technische Helpdesk

voor al jouw technische vragen

 

Ben jij een ondernemer die zelf alles doet maar …

Heb je af en toe een vraag over het gebruik van je website?

Kom je niet altijd uit het nieuwsbriefprogramma dat je gebruikt?

Zou je wel eens willen sparren over Google Analytics?

Wil je een helpdesk kunnen mailen die je wel begrijpt?

Kom je niet uit het optimaliseren voor de zoekmachines?

Kortom wil je een snel antwoord op jouw technische vragen?

Dan kan ik jou helpen!

Via De Technische Helpdesk krijg je snel een antwoord op je vragen over Canva, Google Analytics, Google Search Console, Nieuwsbriefprogramma’s, Mollie, Moneybird, WordPress instellingen, WordPress plug-ins en andere programma’s die je als online ondernemer gebruikt. Zo kun je snel weer verder.

Z

Dit krijg je

Vragen stellen in de besloten Facebook groep
Geen beperking op het aantal vragen
Tijdens werkdagen binnen 2 uur antwoord op je vraag

Dit kost het

€ 9,95* per maand
Abonnement is per maand opzegbaar

*prijs is exclusief btw

Blijf niet langer zitten met je vragen, meld je snel aan!

Gea heeft mij geholpen bij het opzetten van mijn website. En dat deed ze met verve. Op basis van de voorbeelden die ik aandroeg wist ze precies wat ik wenste en met welk WordPress template dat gerealiseerd kon worden.
Vervolgens heb ik een hele dag met Gea aan de site gewerkt en heeft ze mij door het complete proces van het opzetten van de site geleid. Giga vlug zette ze de basisinstellingen goed en toen konden we samen aan de slag. En passant legt ze nog even wat handige koppelingen met andere programma’s aan en deelt ze haar tips voor fijne gratis programma’s voor foto’s verkleinen en vormgeving.
Gea denkt niet vanuit jargon maar vanuit wat de (vrouwelijke) klant wil en dat werkt zo fijn!

Karijn Kats

De Taalstraat

Ik heb nu verschillende keren advies gekregen van Gea: over SEO, over Google Analytics en recent over de AVG. En wat me steeds weer opvalt is dat Gea niet alleen weet waar ze het over heeft, maar dat ze die kennis ook nog eens helder weet over te brengen. Door me te coachen en mee te nemen in het denkproces, kreeg ik controle over wat ik aan het doen was en lukte het me om zelf veranderingen door te voeren in mijn bedrijf. En dat is zo waardevol als je nu eenmaal niet alles compleet uit kunt besteden! Dank je wel Gea, je bent een coach uit duizenden!

Jasja de Wit

Jasja de Wit Fotografie

Gea van Jouw webwinkel coach, heeft erg veel kennis in huis. Heeft een goede service. Denkt en zoekt met je mee.

Petra Hendriks

Thuis Ontwerp

Ja, ik wil hulp via De Technische Helpdesk

Ik betaal direct € 9,95 voor de eerste maand

R

Ik ontvang na de eerst maand maandelijks een factuur met betaallink

R

Ik kan per maand opzeggen (opzegging voor de 21e van de maand)

R

Ik kan al mijn vragen stellen in de besloten Facebook groep

R

Ik krijg op werkdagen binnen 2 uur antwoord op mijn vraag

(bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW)

Leer hoe ook jij de techniek van je website in de vingers kunt krijgen

Ontvang je elke 2 weken het JTC VIP E-zine met praktische tips en handige downloads die jouw helpen de techniek achter je website en de programma's die je gebruikt te begrijpen. En bij aanmelding ontvang je al meteen je eerst gratis download: De Urenregistratie waarmee je in één handig overzicht al je gewerkte uren voor de belastingdienst kunt bijhouden!

Het is gelukt!