De Technische Helpdesk

jouw ondersteuning bij al je vragen

Wil jij graag alles zelf doen maar …

Heb je af en toe een vraag over het gebruik van je website?

Kom je niet altijd uit het nieuwsbriefprogramma dat je gebruikt?

Zou je wel eens willen sparren over Google Analytics?

Kom je niet uit het optimaliseren voor de zoekmachines?

Wil je een helpdesk kunnen mailen die je wel begrijpt?

Kortom wil je een snel antwoord op jouw technische vragen?

Dan kan ik jou helpen!

Kom je niet uit die plug-in instellingen? Weet je niet wat je moet doen met Google Analytics? Lukt het je niet MailChimp of ActiveCampaign in te stellen? Stel mij eenvoudig je vragen via De Technische Helpdesk op Facebook en krijg je snel een antwoord op je vragen. En lukt het je niet zelf te doen? Dan kijk ik gewoon even met je mee! En heb je echt snel een antwoord nodig om verder te kunnen? Dan mag je mij ook even een whatsapp bericht sturen zodat ik je verder kan helpen!

En een extra cadeau! Je mag ook gratis meedoen met alle challenges die ik organiseer gedurende de tijd dat je De Technische helpdesk afneemt.

Z

Dit krijg je

Vragen stellen in de besloten Facebook groep
Mijn hulp als het je zelf niet lukt
Geen beperking op het aantal vragen
Tijdens werkdagen binnen 2 uur een antwoord
Via Whatsapp snel een antwoord op urgente vragen

Dit kost het

€ 14,95 ex btw per maand
Abonnement is per maand opzegbaar

Aanbevelingen

Gea van Jouw technische coach heeft enorm veel kennis van websites en het SEO-proof maken daarvan, de wet AVG, Google Analytics, Mailchimp en nog meer. Op een begrijpelijke en toegankelijke manier helpt zij jou duidelijkheid te krijgen in deze materie. Ze doet er echt alles aan om jou de juiste informatie, handvatten en antwoorden te geven. Ik raad Gea ten volste aan.

Carine Braakenburg

Met Caracter

Ik heb nu verschillende keren advies gekregen van Gea: over SEO, over Google Analytics en recent over de AVG. En wat me steeds weer opvalt is dat Gea niet alleen weet waar ze het over heeft, maar dat ze die kennis ook nog eens helder weet over te brengen. Door me te coachen en mee te nemen in het denkproces, kreeg ik controle over wat ik aan het doen was en lukte het me om zelf veranderingen door te voeren in mijn bedrijf. En dat is zo waardevol als je nu eenmaal niet alles compleet uit kunt besteden! Dank je wel Gea, je bent een coach uit duizenden!

Jasja de Wit

Jasja de Wit Fotografie

Gea van Jouw webwinkel coach, heeft erg veel kennis in huis. Heeft een goede service. Denkt en zoekt met je mee.

Petra Hendriks

Thuis Ontwerp

Blijf niet langer zitten met je vragen, meld je snel aan!

Twee maanden gratis

Gratis meedoen met alle Jouw technische coach challenges

R

Ik hoef pas vanaf de derde maand € 14,95 ex btw te betalen

R

Ik ontvang dan maandelijks een factuur met betaallink

R

Ik kan per maand opzeggen (opzegging voor de 21e van de maand)

R

Ik kan al mijn vragen stellen in de besloten Facebook groep

R

Ik krijg op werkdagen binnen 2 uur antwoord op mijn vraag

R

Urgente vragen kan ik ook via Whatsapp stellen