Cursussen

Leer met mijn hulp en vooral door het zelf te kunnen doen

Hallo Google, hier ben ik

Stop met maar iets doen en leer hoe je echt de vindbaarheid van je website kunt verbeteren! Door je website te optimaliseren en geweldige content te creëren krijg je meer bezoekers naar je website. Ik geef je tijdens deze cursus alle tips en trics zodat je na de cursus echt weet wat je aan het doen bent en waarom. Ook leer je werken met en gebruik maken van Google Analytics en Google Search console. 

Van nieuwsbrief naar koper

Ga een stap verder en maak van je nieuwsbrieflezers kopers. Stuur je al nieuwsbrieven maar nog niet genoeg? Of moet je er nog helemaal aan beginnen? Dan is dit de cursus voor jou! Ik help je met de basisinstellingen, het maken van een template, het bepalen van de inhoud van je nieuwsbrief én het opzetten van een salesfunnel om meer uit je nieuwsbrief te halen.

Website maken met MijnWebwinkel

Wil je een webwinkel maken met een kant en klaar programma? Of heb je al een webwinkel in MijnWebwinkel maar weet je eigenlijk niet zo goed hoe het allemaal werkt? Dan is dit de cursus om te volgen. In twee maanden tijd leer je alle ins en outs en maak je zelf jouw webwinkel. 

Website maken met WordPress

WordPress is wel hét opensource programma van dit moment om een geweldige website mee te maken voor jouw online bedrijf. Met deze cursus leer je alle basistechnieken en help ik je met het maken van een WordPress website in het thema Divi. Stap voor stap neem ik je mee in de wereld van WordPress zodat je aan het eind van de cursus een prachtige website hebt.

Website up-to-date

Met alleen een simpele homepage kom je er niet als online ondernemer. Jouw website moet het visitekaartje van je bedrijf zijn en alle (juiste) informatie bevatten die jouw bezoekers verwachten. Maar dat alleen maakt van jouw website nog niet het perfecte online bedrijf. Daarnaast komt wetgeving ook nog eens om de hoek kijken en is er nog zoiets als algemene voorwaarden. In deze cursus komt dit alles aan bod en zorgen wij samen er voor dat jouw website het perfecte online bedrijf gaat worden.

Cursussen: wat, hoe, waarom en voor wie?

Wat mag je verwachten als je een cursus volgt?

Een cursus volgen bij Jouw technische coach is meer dan een boek downloaden en het dan zelf verder uitzoeken. Gedurende de periode van de cursus krijg je wekelijks/2-wekelijks een e-mail met een opdracht, kun je mij al je vragen stellen via Technische helpdesk op Facebook, hebben we contact via Zoom zodat je een stok achter de deur hebt en help ik je tijdens de live dag verder met je opdrachten.

Hoe werkt een cursus?

Een cursus is opgebouwd uit werkboeken en elke week (2 weken) op maandag ontvang je een opdracht die daar op aansluit. De opdracht maken en vragen stellen via de besloten Facebook groep kan op een tijdstip die jou uitkomt. Op deze manier kost de challenge je niet al te veel tijd, blijft het overzichtelijk en zie je direct resultaat.

Waarom een cursus volgen?

Een cursus is een perfecte manier om jezelf bij te scholen en meer te leren. En dat met een stok achter de deur omdat ik je wekelijks (2-wekelijks) mail. 

Voor wie zijn de cursussen?

De cursussen van Jouw technische coach zijn voor vrouwelijke onderneemsters die zich niet willen laten tegenhouden door het technische aspect van online ondernemen. Of je nu webwinkelier, blogster, fotograaf of coach bent, de cursussen zijn geschikt voor elke onderneemster met een website.

Hallo Google, hier ben ik

Start 16 september, daarna doorlopend

Wil je….

Weten hoe je zelf de vindbaarheid van je website kunt vergroten?

Zonder daar hoge advertentiekosten voor te maken?

Leren hoe met content meer bezoekers kan trekken?

Google Analytics begrijpen en ook echt gebruiken?

En ook weten hoe Google Search Console voor je kan werken?

Nu eens echt de diepte in gaan?

Neem dan het heft in eigen hand

Tijdens de cursus Hallo Google, hier ben ik leer je aan de hand van de opdrachten en bijbehorende werkboeken over SEO, Google Analytics, Google Search Console en bloggen alle ins en outs over vindbaarheid verbeteren.

Waarom deze cursus volgen?

Niemand kent jouw bedrijf en jouw producten of diensten zo goed als jij. Jij staat dan ook aan de basis voor het beter vindbaar maken van je website. Natuurlijk kun je honderden euro’s per maand aan advertenties besteden om zo meer bezoekers te trekken. Maar zijn die paar klanten dat nu echt waard? Leer dus hoe je zelf de vindbaarheid kunt vergroten zodat je adverteren niet langer nodig hebt.

Wat zijn de doelen?

Na het volgen van deze cursus heb je jouw website voor SEO geoptimaliseerd, heb je geleerd hoe Google Analytics werkt en hoe je gegevens uit GA kunt gebruiken om je website verder te verbeteren, kun je Google Search Console voor je laten werken en zul je meer bezoekers en klanten krijgen zonder dat het je adverteer geld kost.

Hoeveel tijd kost het je?

De Hallo Google, hier ben ik cursus duurt 6 maanden. Elke twee weken ontvang je een opdracht die je in een voor jouw geschikt tijdstip kunt maken. 

Daarnaast zijn er live momenten waarop jij je vragen kunt stellen, 3 x een half uur 1-op-1 via Zoom en 2 live dagen. Deze kun je zelf inplannen op een voor jou geschikte dag.

Stop met zomaar iets te doen en meld je aan voor de cursus

Voor de cursus betaal je € 1000 ex btw.

Ook heb je de mogelijkheid om in 3 termijnen van elk € 350 of 6 termijnen van elk € 183 ex btw te betalen

Presale: Meld je voor 1 augustus aan en ontvang € 250 korting!

Meld je nu aan en ontvang:

Z

2 wekelijks een e-mail met een opdracht

Z

3 x een half uur Zoom

Z

2 live dagen

Z

Support via de Technische Helpdesk

Z

De werkboeken SEO, Google Analytics, Google Search Console en Bloggen

Van nieuwsbrief naar koper

Start 21 oktober, daarna doorlopend

Wil jij meer leren over de mogelijkheden van nieuwsbrieven en…

Ben jij er ook klaar voor om nu echt aan de slag met e-mailmarketing?

Ben je bereid om om over te stappen op ActiveCampaign?

Wil je leren hoe je van nieuwsbrieflezers klanten kunt maken?

En wil je ook salesfunnels gaan inzetten om meer te bereiken?

Wil je geld verdienen via e-mailmarketing?

Wil je tijd vrijmaken om dit te leren?

Neem dan de stap en meld je aan voor de cursus

Tijdens de cursus Van nieuwsbrief naar koper leer je aan de hand van de opdrachten en bijbehorende werkboeken over ActiveCampaign, Nieuwsbrief schrijven en Werken met een funnel alle ins en outs over het versturen van de perfecte nieuwsbrief en hoe je e-mailmarketing kunt inzetten zodat je er ook echt klanten aan overhoud.

Waarom deze cursus volgen?

Een nieuwsbrief is nog steeds een perfect medium om je klanten op de hoogte te houden en top of mind te blijven bij je klanten. Maar je kunt zoveel meer halen uit e-mailmarketing dan alleen het af en toe versturen van een nieuwsbrief met je nieuwste product of dienst. Met deze cursus leer je hoe je dat kunt doen.

Wat zijn de doelen?

Na het volgen van deze cursus heb je ActiveCampaign helemaal onder de knie, heb je geleerd hoe je een perfecte nieuwsbrief kun opstellen en weet je wat salesfunnels zijn en hoe je deze op verschillende manieren in kan zetten.

Hoeveel tijd kost het je?

De Van nieuwsbrief naar koper cursus duurt 3 maanden. Elke week ontvang je een opdracht die je in een voor jouw geschikt tijdstip kunt maken. 

Daarnaast zijn er live momenten waarop jij je vragen kunt stellen, 2 x een half uur 1-op-1 via Zoom en 1 live dag. Deze kun je zelf inplannen op een voor jou geschikte dag.

Haal meer klanten uit je nieuwsbrief en meld je aan voor de cursus

Voor de cursus betaal je € 700 ex btw.

Ook heb je de mogelijkheid om in 3 termijnen van elk € 245 of 6 termijnen van elk € 128 ex btw te betalen

Meld je nu aan en ontvang:

Z

wekelijks een e-mail met een opdracht

Z

2 x een half uur Zoom

Z

1 live dag

Z

Support via de Technische Helpdesk

Z

De werkboeken ActiveCampaign, Nieuwsbrief schrijven en Werken met een funnel

Website maken met MijnWebwinkel

Start 1 november, daarna doorlopend

Wil jij een nieuwe webwinkel maar…

Weet je niet hoe je moet beginnen?

Zou je het liefste iemand hebben die met je mee kan kijken?

Vraag je jezelf af wat je allemaal ervoor nodig hebt?

Wil je vooral een makkelijk systeem om mee te werken?

Wil je wel begrijpen hoe dat systeem?

Kun je wel advies hierin gebruiken?

Wacht dan niet langer en meld je aan voor de cursus

Tijdens de cursus Website maken met MijnWebwinkel leer je aan de hand van de opdrachten en de bijbehorende werkboeken over MijnWebwinkel en Het perfecte online bedrijf hoe je – binnen MijnWebwinkel – een geweldige website kunt bouwen, wat je daarvoor nodig hebt en welke pagina’s je moet hebben.

Waarom deze cursus volgen?

Bij een webwinkel starten komt best nog wel wat kijken. Dan is het fijn als iemand je kan coachen en begeleiden zodat je zeker weet dat je webwinkel aan de voor- en achterkant helemaal klopt. Tijdens deze cursus neem ik je dan ook stap voor stap mee door het programma zodat je het jezelf helemaal eigen kunt maken.

Wat zijn de doelen?

Na het volgen van deze cursus weet je hoe MijnWebwinkel werkt, hoe je zelf producten en pagina’s kunt toevoegen, zijn de benodigde koppelingen met derde partijen als een verzendpartij en een betaalprovider gemaakt en voldoet je website helemaal aan de wetgeving en de verwachting van jouw (toekomstige) klanten.

Hoeveel tijd kost het je?

De cursus een Website maken met MijnWebwinkel duurt 2 maanden. Elke week ontvang je een opdracht die je in een voor jouw geschikt tijdstip kunt maken. 

Daarnaast zijn er live momenten waarop jij je vragen kunt stellen, 2 x een half uur 1-op-1 via Zoom en 1 live dag. Deze kun je zelf inplannen op een voor jou geschikte dag.

Zet de eerste stap naar een geweldige webwinkel en meld je aan voor de cursus

Voor de cursus betaal je € 525 ex btw.

Ook heb je de mogelijkheid om in 3 termijnen van elk € 184

Let op: Kosten van MijnWebwinkel zijn niet inbegrepen!

Meld je nu aan en ontvang:

Z

wekelijks een e-mail met een opdracht

Z

2 x een half uur Zoom

Z

1 live dag

Z

Support via de Technische Helpdesk

Z

De werkboeken MijnWebwinkel en Het perfecte online bedrijf

Website maken met WordPress

Start 1 november, daarna doorlopend

Wil jij een nieuwe website maar…

Weet je niet hoe WordPress werkt?

Zie je door alle bomen van thema’s en plug-ins het bos niet meer?

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen?

Vraag je jezelf af wat je allemaal ervoor nodig hebt?

Vind je het eigenlijk best eng om alleen te doen?

Maar wil je het wil graag zelf leren?

Dan kan ik je zeker helpen tijdens deze cursus

Tijdens de cursus Website maken met WordPress leer je aan de hand van de opdrachten en bijbehorende werkboeken over WordPress, Divi, Woocommerce, Must have plug-ins en Het perfecte online bedrijf alle ins en outs over een zelf website maken in WordPress met het thema Divi.

Waarom deze cursus volgen?

Met WordPress en het thema Divi kun je de mooiste websites maken. Maar ja, je hebt wel enige kennis nodig om dit voor elkaar te krijgen. Daarom begeleid en coach ik je tijdens de cursus zodat je zeker weet dat je website aan de voor- en achterkant helemaal klopt. Tijdens deze cursus neem ik je dan ook stap voor stap mee door WordPress en Divi zodat je het jezelf helemaal eigen kunt maken.

Wat zijn de doelen?

Na het volgen van deze cursus heb je WordPress helemaal onder de knie, weet je hoe je zelf producten/diensten en pagina’s kunt toevoegen, zijn alle benodigde plug-ins geïnstalleerd en goed ingesteld en voldoet je website helemaal aan de wetgeving en de verwachting van jouw (toekomstige) klanten en bezoekers.

Hoeveel tijd kost het je?

De Website maken met WordPress cursus duurt 3 maanden. Elke week ontvang je een opdracht die je in een voor jouw geschikt tijdstip kunt maken. 

Daarnaast zijn er live momenten waarop jij je vragen kunt stellen, 2 x een half uur 1-op-1 via Zoom en 1 live dag. Deze kun je zelf inplannen op een voor jou geschikte dag.

Leer hoe je een website maakt met WordPress, meld je aan voor de cursus

Voor de cursus betaal je € 775 ex btw.

Ook heb je de mogelijkheid om in 3 termijnen van elk € 271 of 6 termijnen van elk € 142 ex btw te betalen

Meld je nu aan en ontvang:

Z

wekelijks een e-mail met een opdracht

Z

2 x een half uur Zoom

Z

1 live dag

Z

Support via de Technische Helpdesk

Z

De werkboeken WordPress basis, Divi, Woocommerce, Must-have plug-ins en Het perfecte online bedrijf

Z

Het thema Divi met levenslange updates

Z

1 jaar websitehosting en domeinregistratie

Website up-to-date

Start 19 augustus, daarna doorlopend

Je hebt een website voor je bedrijf gemaakt, maar…

Twijfel je of je website wel voldoet aan alle wetgeving en regels?

En aan de verwachtingen van je klanten en bezoekers?

Staan alle pagina’s er wel op die een online bedrijf minimaal moet hebben?

En kloppen alle koppelingen wel?

Kun je eigenlijk wel wat hulp gebruiken?

Of wil je er zeker van zijn dat je website helemaal up-to-date is?

Volg dan deze cursus

Tijdens de cursus Website up-to-date leer je aan de hand van de opdrachten en bijbehorende werkboeken over AVG, Algemene voorwaarden en Het perfecte online bedrijf jouw website te zien door de ogen van je bezoekers. Ook pas je jouw website aan zodat deze meer bezoekers trekt en klanten genereert en help ik je met opstellen van algemene voorwaarden en het voldoen aan de wetgeving.

Waarom deze cursus volgen?

Een website maken is één ding. Maar om er voor te zorgen dat de website volledig up-to-date is, voldoet aan de wetgeving en aan de verwachtingen van je bezoekers komt er meer bij kijken. Als je niet aan deze voorwaarden voldoet zal je website minder bezoekers trekken en vooral ook behouden. Het is dus erg belangrijk dat jouw website het visitekaartje van jouw bedrijf wordt zodat je meer omzet kunt genereren.

Wat zijn de doelen?

Na het volgen van deze cursus is jouw website volledig AVG proof, heb je duidelijke Algemene voorwaarden opgesteld en is je website volledig up-to-date en voldoet deze aan alle verwachtingen van je bezoekers.

Hoeveel tijd kost het je?

De Website maken met WordPress cursus duurt 3 maanden. Elke week ontvang je een opdracht die je in een voor jouw geschikt tijdstip kunt maken. 

Daarnaast zijn er live momenten waarop jij je vragen kunt stellen, 2 x een half uur 1-op-1 via Zoom en 1 live dag. Deze kun je zelf inplannen op een voor jou geschikte dag.

Maak van jouw website het perfecte online bedrijf, meld je vandaag nog aan voor de cursus

Voor de cursus betaal je € 575 ex btw.

Ook heb je de mogelijkheid om in 3 termijnen van elk € 201

Meld je nu aan en ontvang:

Z

wekelijks een e-mail met een opdracht

Z

2 x een half uur Zoom

Z

1 live dag

Z

Support via de Technische Helpdesk

Z

De werkboeken AVG, Algemene voorwaarden en Het perfecte online bedrijf

Leer de techniek van je website in de vingers krijgen!

Word VIP abonnee en ontvang elke twee weken praktische tips en handige downloads die jou meer leren over het maken en up-to-date houden van je website, nieuwsbrief programma’s, het verbeteren van je vindbaarheid en analyseren van je website. Meld je nu aan en ontvang meteen je eerst gratis download: De Urenregistratie waarmee je in één handig overzicht al je gewerkte uren voor de belastingdienst kunt bijhouden!

Leer hoe ook jij de techniek van je website in de vingers kunt krijgen

Wil je meer leren over het maken en up-to-date houden van je website, nieuwsbrief programma's, het verbeteren van je vindbaarheid en analyseren van je website? Word VIP abonnee en ontvang elke twee weken praktische tips en handige downloads die jou helpen de techniek achter je online bedrijf in de vingers te krijgen. Meld je nu aan en ontvang meteen je eerst gratis download: Het E-book Handige websites en apps met 22 handige websites en apps die allemaal gratis te gebruiken zijn en jou helpen bij het beheren en verbeteren van je website en sociale media kanalen!

Het is gelukt! Binnen 10 minuten ontvang je jouw gratis download.