Challenges
Daag jezelf uit om meer te leren en zelf te kunnen doen

Hallo Google, hier ben ik

Jouw website bovenin de zoekresultaten? Ik Leer tijdens deze challenge hoe je zelf de vindbaarheid van je website kunt verbeteren zonder geld uit te geven aan dure advertenties.

11 tot en met 14 mei 2020

Zeg het met een nieuwsbrief

Wacht niet langer en maak gebruik van het beste medium om klanten aan je te binden en te voorzien van informatie. Zet daarom met deze challenge de eerste stap!

7 tot en met 10 september 2020

Bezoekers trekken met keigoede content

Keigoede content zorgt voor bezoekers. En bezoekers heb je nodig om geld te verdienen. Stel daarom het schrijven niet langer uit en meld je aan.

2 tot en met 5 november 2020

Jouw website up-to-date

Dit jaar ga je met je bedrijf echt winst maken.
Jij bent er klaar voor, maar is jouw website dat ook? Maak van je website een klantentrekker en doe mee met deze challenge!

11 tot en met 14 januari 2021

Aan de slag met Google Analytics

Pfff je weet wel dat je het moet gebruiken, maar wat een gedoe om Google Analytics te installeren zeg. Laat staan dat je het gebruikt. Daar kun je nu verandering in brengen!

8 tot en met 11 maart 2021

Creëer je succesvolle sales funnel

Een sales funnel is een veelgebruikte marketingtool om aan betalende klanten te komen. Leer met deze challenge hoe je een succesvolle sales funnel maakt vanuit een weggever.

nieuwe datum volgt zsm

Challenge: wat, hoe, waarom en voor wie?

Wat is een challenge?

Een challenge is een uitdaging waarbij je in korte tijd (vier dagen) meer leert over een bepaald onderwerp en waarbij je ook direct aan de slag gaat met wat je geleerd hebt.

Hoe werkt een challenge?

Een challenge is opgebouwd uit vier korte lessen en elke dag ontvang je één les. De les maken en vragen stellen via de besloten Facebook groep kan op een tijdstip die jou uitkomt. Op deze manier kost de challenge je niet al te veel tijd, blijft het overzichtelijk en zie je direct resultaat.

Waarom een challenge volgen?

Een challenge is een perfecte manier om jezelf bij te scholen en meer te leren zonder dat daar hoge kosten aan verbonden zijn.

Hoeveel kost een challenge?

Een challenge van Jouw technische coach kost slechts € 9,95 ex btw. Ook geef ik regelmatig gratis challenges.

Voor wie zijn de challenges?

De challenges van Jouw technische coach zijn voor vrouwelijke onderneemsters die zich niet willen laten tegenhouden door het technische aspect van online ondernemen. Of je nu webwinkelier, blogster, fotograaf of coach bent, de challenges zijn geschikt voor elke onderneemster met een website.