BOOST magazine

hét magazine voor online onderneemsters

BOOST magazine

Verwen jezelf met het enige echte BOOST magazine. Na het succes van de eerste uitgave kon een tweede editie natuurlijk niet uitblijven. Ook dit nummer staat weer bomvol met tips om je webwinkel te laten groeien. Je leest onder andere over Instagram  shopping, de e-commerce trends van 2019, de stand van zaken omtrent de AVG, de knowlike-trust strategie en over hoe je loyale klanten krijgt in je webshop. Vallen de verkopen in jouw shop nog wat tegen? Dan is het artikel met 10 redenen waarom je niet (veel) verkoopt een must-read.

Koop jouw exemplaar vandaag nog en laat je inspireren en motiveren om jouw webwinkel verder te laten groeien!

1x BOOST Magazine

€ 9,95

incl verzending, excl btw

Goed nieuws voor onderneemsters met én zonder webwinkel

Deze tweede editie van het BOOST magazine is, net als de eerste editie, geschreven voor webwinkeliers. Maar ik heb goed nieuws. Vanaf editie drie zal het glossy magazine artikelen gaan bevatten die geschikt zijn voor alle online onderneemsters! 

Het BOOST magazine komt uit in februari en oktober.

Adverteren

Wil je adverteren in het volgende BOOST magazine? Stuur een e-mail naar gea@jouwtechnischecoach.nl voor meer informatie.

Leer hoe ook jij de techniek van je website in de vingers kunt krijgen

Ontvang je elke 2 weken het JTC VIP E-zine met praktische tips en handige downloads die jouw helpen de techniek achter je website en de programma's die je gebruikt te begrijpen. En bij aanmelding ontvang je al meteen je eerst gratis download: De Urenregistratie waarmee je in één handig overzicht al je gewerkte uren voor de belastingdienst kunt bijhouden!

Het is gelukt!