Uit de praktijk | Boho Jewelry

In deze Uit de praktijk het verhaal van online onderneemster Lydique. Lydique woont in Nijkerk met mijn gezin en haar mini hondje Chanel. Zij runt haar webwinkel Boho Jewelry vanuit haar werkkamer thuis. Lees hieronder hoe Lydique online onderneemster werd.

Zelf maken

Na 7,5 jaar eigenaresse van een web- en stenen winkel te zijn geweest met kant en klare artikelen van fournituren, werd het tijd voor mij om iets anders te gaan doen. Ik besloot deze webwinkel te verkopen. Toch vond ik het zonde om helemaal te stoppen met de webwinkel. Ik had immers inmiddels veel contacten opgebouwd en lieve mensen ontmoet. En omdat juist het zelf maken van artikelen mijn grote passie is, ben ik Boho Jewelry begonnen. Ook omdat ik vroeger als klein meisje al bezig was met sieraden maken en met mijn spulletjes in een sigarendoosje langs de deuren ging. Het heeft er altijd al in gezeten :). Nu draai ik al ruim 11 jaar mee op het “net” en ben ik door vallen en opstaan gegroeid. Zelf hecht ik heel veel waarde aan mooie foto’s van de producten in de webshop, dat is tenslotte toch je “etalage”. Foto’s maken en bewerken vind ik dan ook super leuk om te doen.

Boho Jewelry

 

Uit de praktijk _ Boho Jewelry _ Jouw technische coach

Boho Jewelry is mijn passie, mijn kindje en mijn hobby. Ik vind het heel leuk om met kralen te werken, wat ik al jaren doe, maar ook mijn liefde voor stoffen en haarknipjes verwerk ik in mijn winkel. Vooral de kleurtjes bij elkaar zoeken, maakt het elke keer een feestje om in mijn werkkamer bezig te zijn. Alle items worden met veel liefde en aandacht gemaakt. Van elk sieraad maak ik er meestal 1 zodat je armbandje uniek is. Wat ik met mijn sieraden uit wil stralen is vrouwelijkheid en toch ook stoer. De sieraden zijn mooi voor overdag maar ook te dragen op een feestje.  Vooral de Halfedelstenen en Miyuki kraaltjes geven een prachtige uitstraling. Alles is onderling te combineren.

Genieten van het online ondernemen

Waar ik het meest van geniet van als online onderneemster is dat ik mijn ei kwijt kan. Ik kan maken wat ik mooi vind en waar klanten ook blij mee zijn. Ook het contact via de e-mail of op markten met klanten maakt mijn werk erg leuk. Als een klant heel blij is met de speciale armband of ketting die ik in opdracht maakte word ik daar weer heel blij van. Je bestelling komt als een cadeautje bij je thuis. En om het dan nog iets specialer te maken, doe ik er altijd een cadeautje bij, gewoon van mij voor jouw. Omdat ik blij ben met klanten, die helpen mij wel om te doen wat ik leuk vind :).

Mijn advies

Mijn advies voor andere onderneemsters is toch wel doe waar jij je goed bij voelt, blijf bij jezelf, dat werkt het prettigst. Dat doe ik ook ;). Het heeft voor mij heel lang geduurd voordat ik een foto op mijn website had staan van mij zelf en toch vinden klanten het leuk om te weten wie er nu achter de webshop zit. Ik ben blij dat ik toch de stoute schoenen heb aangedaan, ook al vind ik de foto zelf niet mooi en vind ik mijzelf veel te dik, maar hè, ik heb het gedaan :). En in deze digitale wereld is het wel fijn te weten wie al dat moois maakt.

Mijn toekomst

Omdat ik het toch nog zo leuk vond om weer haarknippen te maken, waar het eigenlijk allemaal mee begon, ben ik ondertussen ook bezig om prachtige strikken te maken, voor klein en groot en zullen binnenkort in de winkel staan.

Verder ben ik super blij met mijn shop en hoop het nog heel lang te doen. Mijn droom om toch weer een stenen winkeltje te openen is zeker nog niet van de baan, en kijk stiekem in het rond voor een klein lief pandje :).

Is dit blog ook interessant voor je vrienden? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!

Leer hoe ook jij de techniek van je website in de vingers kunt krijgen

Wil je meer leren over het maken en up-to-date houden van je website, nieuwsbrief programma's, het verbeteren van je vindbaarheid en analyseren van je website? Word VIP abonnee en ontvang elke twee weken praktische tips en handige downloads die jou helpen de techniek achter je online bedrijf in de vingers te krijgen. Meld je nu aan en ontvang meteen je eerst gratis download: Het E-book Handige websites en apps met 22 handige websites en apps die allemaal gratis te gebruiken zijn en jou helpen bij het beheren en verbeteren van je website en sociale media kanalen!

Het is gelukt! Binnen 10 minuten ontvang je jouw gratis download.