Bobmail | Schrijf en beheer jouw nieuwsbrieven

Schrijf en beheer jouw nieuwsbrieven met het nieuwsbrievensysteem van Bobmail. Met de uitgebreide pakketten kun je onbeperkt nieuwsbrieven sturen naar je contactpersonen. Het eenvoudige programma is volledig in het Nederlands, wat de communicatie erg veel makkelijker maakt. Daarnaast helpt Bobmail je met het opzetten en bedenken van slimme e-mailmarketing strategieën. Dit doen ze tijdens een brainstorm waarin ze samen met jou als ondernemer gaan kijken hoe je meer uit e-mailmarketing kunt halen. Alles wat uit de brainstormsessie komt zetten ze volledig voor je klaar waarna je zelf met Bobmail aan de slag kunt. Super handig toch?!

Wie is Bobmail?

Bobmail is een digitaal nieuwsbrievensysteem waarmee je als webwinkel nieuwsbrieven naar klanten kunt versturen. Met dit nieuwsbrievensysteem is het heel eenvoudig om op een professionele en persoonlijke manier te communiceren met jouw relaties. Bobmail is een Nederlands bedrijf gevestigd in Tilburg, wat de ondersteuning zeer ten goede komt. Zij begrijpen de Nederlandse markt en kunnen je daarom erg goed adviseren.

Wil jij

  • op een gemakkelijk manier communiceren met je klanten?
  • een professionele uitstraling van jouw nieuwsbrief?
  • hulp of advies bij het strategisch inzetten van jouw mailings?

Maak dan eens een vrijblijvende afspraak om kennis te maken met Bobmail.

Bobmail marketing _ E-mail marketing _ Nieuwsbrief versturen _ Jouw webwinkel coach

Haal meer resultaat uit je nieuwsbrief campagne

Met de uitgebreide pakketten van Bobmail kun je onbeperkt nieuwsbrieven sturen naar je contactpersonen. Zij zorgen dat er een persoonlijk nieuwsbrief ontwerp klaarstaat, zodat je er na een training en campagne brainstorm direct mee aan de slag kunt! Kom je er daarna nog niet helemaal uit? Geen probleem! Het support team staat voor je klaar, zowel via telefoon, video als mail.