B2B voor online onderneemsters

bedrijven die jou kunnen helpen

Een online onderneming opzetten is een flinke klus. Gelukkig hoef je het niet allemaal alleen te doen en zijn er gespecialiseerde bedrijven die jou als onderneemster kunnen helpen je bedrijf op te zetten en te verbeteren. Hieronder heb ik de verschillende mogelijkheden voor je neergezet. Klik op één van de tabbladen en vervolgens op de afbeeldingen voor meer informatie over elk bedrijf.

Cursusaanbieders

Als je gaat beginnen zul je nog weinig kaas hebben gegeten van zaken als het schrijven van teksten, een bedrijf runnen en boekhouding. Je kunt er natuurlijk voor kiezen dit deels door gespecialiseerde bedrijven te laten doen. Toch kun je het ook zelf leren door goede cursussen te volgen. Hieronder een overzicht van cursusaanbieders die ik je kan aanbevelen.

De Online Etaleuze _ Doe trainingen _ B2B _ Cursusaanbieders _ Jouw technische coach Eefje Verhagen _ B2B _ Cursusaanbieders _ Jouw technische coach Hilde Radt | B2B | Cursusaanbieders | Jouw technische coach Succes met je webshop _ B2B _ Cursusaanbieders _ Jouw technische coach

Domeinregistratie

Je hebt de perfecte naam voor je online bedrijf gevonden. Nu is het vooral belangrijk dat deze perfecte naam ook als domein vastlegt. Soms is het mogelijk om dit via je hosting te regelen, maar ben je nog niet zover of heb je liever zelf de controle over jouw domein(en)? Leg je domeinnaam dan nu vast via één van onderstaande partijen.

Neostrada _ B2B _ Domein registratie _ Jouw technische coach

E-mail marketing

Nog steeds is een nieuwsbrief een perfect medium om je klanten op de hoogte te houden en top of mind te blijven bij je klanten. Doordat je regelmatig in beeld komt, zal een klant eerder aan je denken als hij of zij iets nodig heeft. Wat mij betreft is een nieuwsbrief dan ook een must voor elke online bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van verschillende e-mail marketing aanbieders waarmee jij jouw perfecte nieuwsbrief kan verzenden.

Bobmail | B2B | E-mail marketing

Grafische vormgeving

Grafische vormgeving is echt een vak apart. Veel online bedrijven denken dit wel even zelf te kunnen doen, toch adviseer ik je om gelijk vanaf het begin te zorgen voor een mooi huisstijl. Laat dit door een specialist ontwerpen, het is de investering echt waard! Hieronder vind je een overzicht van grafische ontwerpsters die ik je kan aanbevelen.

Lieke Ontwerpt _ B2B _ Grafische vormgeving _ Jouw technische coach

Online marketing

Online marketing is een vak op zich. Niet voor niets zijn er bedrijven in gespecialiseerd. Laat je adviseren en helpen met de online marketing van jouw bedrijf en maak jezelf hierdoor zichtbaar(der) voor jouw klanten. Onderstaande aanbieders kan ik je aanbevelen.

Studio Online marketing _ B2B _ Online marketing _ Jouw technische coach

Verpakken

Verkoop je producten die verzonden moeten worden? Dan heb je ook verzendverpakkingen nodig. Waarschijnlijk heb je zelf al gedacht aan verpakkingen om te verzenden als brievenbusdoosjes, verzenddozen en verzendzakken. Maar je maakt jouw verzending pas echt speciaal door je producten als cadeau in te pakken. Hieronder een overzicht van (cadeau)verpakking leveranciers.

Velpack _ B2B _ Verpakken

Verzenden

Als je producten verkoopt via je online bedrijf ontkom je er niet aan, het verzenden van bestellingen. In Nederland zijn er meerdere mogelijkheden, zowel direct bij de verzendpartij als via een tussenpersoon. Hieronder de verschillende mogelijkheden.

(mogelijkheden volgen binnenkort)

Websitehosting

De basis voor je website of webwinkel ligt bij de keuze voor een websitehosting partij. Bij het kiezen van de hosting hangt veel af van wat je bereid bent om te betalen en wat je bereid bent om zelf te doen. Hieronder een overzicht met hosting partijen voor zowel websites als webwinkels. Wil je eerst weten over de verschillende vormen van websitehosting? Lees dan Websitehosting – door de bomen het bos weer zien.

CCV Shop _ B2B _ Websitehosting _ Jouw technische coach JouwWeb _ B2B _ Websitehosting _ Jouw technische coach

Deze pagina bevat affiliate linken.

Gratis werkboek In 6 stappen je website verbeteren

Wil je niet langer het gevoel hebben dat je stil staat omdat techniek steeds een drempel is? Wil je nu eindelijk gaan groeien met je bedrijf?

Download dan nu gratis mijn werkboek In 6 stappen je website verbeteren om zo een goed begin te maken en meer bezoekers naar je website te trekken. 

In 6 stappen je website verbeteren | Give away | Gratis download | Jouw technische coach

Leer hoe ook jij de techniek van je website in de vingers kunt krijgen

Wil je meer leren over het maken en up-to-date houden van je website, nieuwsbrief programma's, het verbeteren van je vindbaarheid en analyseren van je website? Word VIP abonnee en ontvang elke twee weken praktische tips en handige downloads die jou helpen de techniek achter je online bedrijf in de vingers te krijgen. Meld je nu aan en ontvang meteen je eerst gratis download: Het E-book Handige websites en apps met 22 handige websites en apps die allemaal gratis te gebruiken zijn en jou helpen bij het beheren en verbeteren van je website en sociale media kanalen!

Het is gelukt! Binnen 10 minuten ontvang je jouw gratis download.