Bedrijven die jou als online onderneemster kunnen helpen

Een online onderneming opzetten is een flinke klus. Gelukkig hoef je het niet allemaal alleen te doen en zijn er gespecialiseerde bedrijven die jou als onderneemster kunnen helpen je bedrijf op te zetten en te verbeteren. Hieronder heb ik de verschillende mogelijkheden voor je neergezet. Klik op één van de tabbladen en vervolgens op de afbeeldingen voor meer informatie over elk bedrijf.

Als je gaat beginnen zul je nog weinig kaas hebben gegeten van zaken als SEO en meta omschrijvingen, maar ook het schrijven van teksten. Je kunt er natuurlijk voor kiezen dit deels door gespecialiseerde bedrijven te laten doen. Toch kun je het ook zelf leren door goede cursussen te volgen. Hieronder een overzicht van cursusaanbieders die ik je kan aanbevelen.

 hilde radt _ cursusaanbieders _ Business to business _ B2B _ Jouw technische coach Eefje Verhagen _ Ideefje _ Cursusaanbieder _ Business to business _ B2B _ Jouw technische coach Succes met je webshop _ cursusaanbieders _ Business to business _ B2B _ Jouw technische coach

Je hebt de perfecte naam voor je online bedrijf gevonden. Nu is het vooral belangrijk dat deze perfecte naam ook als domein vastlegt. Soms is het mogelijk om dit via je hosting te regelen, maar ben je nog niet zover of heb je liever zelf de controle over jouw domein(en)? Leg je domeinnaam dan nu vast via één van onderstaande partijen.

Neostrada _ Domeinregistratie _ Business to business _ B2B _ Jouw technische coach

Nog steeds is een nieuwsbrief een perfect medium om je klanten op de hoogte te houden en top of mind te blijven bij je klanten. Doordat je regelmatig in beeld komt, zal een klant eerder aan je denken als hij of zij iets nodig heeft. Wat mij betreft is een nieuwsbrief dan ook een must voor elke online bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van verschillende e-mail marketing aanbieders waarmee jij jouw perfecte nieuwsbrief kan verzenden.

Bobmail marketing _ E-mail marketing _ Nieuwsbrief versturen _ Jouw technische coach

Grafische vormgeving is echt een vak apart. Veel online bedrijven denken dit wel even zelf te kunnen doen, toch adviseer ik je om gelijk vanaf het begin te zorgen voor een mooi huisstijl. Laat dit door een specialist ontwerpen, het is de investering echt waard! Hieronder vind je een overzicht van grafische ontwerpsters die ik je kan aanbevelen.

IMY ontwerp _ grafische vormgeving _ Business to business _ B2B _ Jouw technische coach

Online marketing is een vak op zich. Niet voor niets zijn er bedrijven in gespecialiseerd. Laat je adviseren en helpen met de online marketing van jouw bedrijf en maak jezelf hierdoor zichtbaar(der) voor jouw klanten. Onderstaande aanbieders kan ik je aanbevelen.

Studio Online Marketing _ Audrey van Esch _ ondersteuning op het gebied van online marketing, social media of telefonische acquisitie _ Handige bedrijven _ B2B _ Jouw technische coach

Verkoop je producten die verzonden moeten worden? Dan heb je ook verzendverpakkingen nodig. Waarschijnlijk heb je zelf al gedacht aan verpakkingen om te verzenden als brievenbusdoosjes, verzenddozen en verzendzakken. Maar je maakt jouw verzending pas echt speciaal door je producten als cadeau in te pakken. Hieronder een overzicht van (cadeau)verpakking leveranciers.

Velpack _ verpakkingen _ Business to business _ B2B _ Jouw technische coach

Als je producten verkoopt via je online bedrijf ontkom je er niet aan, het verzenden van bestellingen. In Nederland zijn er meerdere mogelijkheden, zowel direct bij de verzendpartij als via een tussenpersoon. Hieronder de verschillende mogelijkheden.

De basis voor je website of webwinkel ligt bij de keuze voor een websitehosting partij. Bij het kiezen van de hosting hangt veel af van wat je bereid bent om te betalen en wat je bereid bent om zelf te doen. Hieronder een overzicht met hosting partijen voor zowel websites als webwinkels. Wil je eerst weten over de verschillende vormen van websitehosting? Lees dan Webshop hosting – door de bomen het bos weer zien.

CCV Shop _ Webwinkelhosting _ webwinkelsoftware _ Business to business _ B2B _ Jouw technische coach 

Deze pagina bevat affiliate linken.