Het is gelukt!

Over 5 minuten vind je
het werkboek in je mailbox!

Ondertussen heb ik nog
iets heel nuttigs voor je:

Wil je nu direct actie nemen en af van je grootste technische struikelblok? Neem dan ook de volgende stap.

Met de Technische Helpdesk kan ik je helpen over die drempel te stappen. Via De Technische Helpdesk krijg je snel een antwoord op je vragen over Canva, Google Analytics, Google Search Console, Nieuwsbriefprogramma’s, Mollie, Moneybird, WordPress instellingen, WordPress plug-ins en andere programma’s die je als online ondernemer gebruikt. 

Meld je nu aan, betaal € 9,95 (ex btw)* voor de eerste maand en ontvang het werkboek SEO (ter waarde van € 59,00) gratis!

* Je zit nergens aan vast, het abonnement is per maand opzegbaar

De Technische Helpdesk voor al jouw technische vragen

De Technische Helpdesk is een besloten en vooral veilige groep op Facebook waar jij al je technische vragen over je website of programma’s die je gebruikt kwijt kunt. Ik beantwoord je vraag binnen 2 uur in Jip en Janneke taal zodat je er echt mee aan de slag kunt en ook begrijpt wat je kunt doen. Er is geen beperking op het aantal vragen dat je per maand mag stellen en – misschien nog wel belangrijker – voor mij bestaan geen “domme” vragen.  Via de Technische Helpdesk wil ik jou helpen zodat techniek voor jou niet langer een drempel is om te groeien met jouw prachtige online bedrijf.

Maak vandaag nog gebruik van de aanbieding en krijg

R

Het werkboek SEO (ter waarde van € 59,00) gratis

R

Toegang tot de besloten Facebook groep de vragen die je nu al hebt direct te stellen

R

Binnen 2 uur antwoord op je vraag (op werkdagen)

R

Elke maand een factuur met betaallink om eenvoudig te betalen

Leer hoe ook jij de techniek van je website in de vingers kunt krijgen

Wil je meer leren over het maken en up-to-date houden van je website, nieuwsbrief programma's, het verbeteren van je vindbaarheid en analyseren van je website? Word VIP abonnee en ontvang elke twee weken praktische tips en handige downloads die jou helpen de techniek achter je online bedrijf in de vingers te krijgen. Meld je nu aan en ontvang meteen je eerst gratis download: De Urenregistratie waarmee je in één handig overzicht al je gewerkte uren voor de belastingdienst kunt bijhouden!

Het is gelukt!