Bedankt voor het meedoen _ Jouw technische coach

Fijn dat ik je kon helpen!

Wat super dat je mee hebt gedaan aan de Hallo Google, hier ben ik! challenge. Ik hoop dat je er veel van hebt geleerd. Om je te bedanken kun je hieronder jouw exemplaar van het werkboek SEO downloaden met daarin alle uitleg die ik in de challenge heb gegeven en alle opdrachten handig bij elkaar.

We houden contact _ Jouw technische coach

Houden we contact?

Dat hoop ik natuurlijk wel!

JTC VIP E-zine

Wil je elke 2 weken handige tips, informatie en uitleg ontvangen over het bouwen van een online bedrijf en de programma’s die je als onderneemster kunt gebruiken? Meld je dan nu aan voor de JTC VIP E-zine!

l

Ik hoor graag je mening

Via WebwinkelKeur kun je mij en anderen laten weten wat je van de challenge vond

Vergeet niet hieronder jouw werkboek SEO te downloaden!

Klik op de afbeelding hieronder om de download te starten.

SEO | Je website optimaliseren voor de zoekmachine | Werkboek | Bouwen aan je online bedrijf | Jouw technische coach

Ik kan je verder helpen met jouw online bedrijf

Uit ervaring weet ik waar je tegenaan kunt lopen als je een online bedrijf wilt opzetten. Of dit nu een webwinkel is, een blog of een website om je diensten te verkopen, er komt altijd een stukje technische kennis bij kijken. En juist dat technische gedeelte is vaak iets waar veel vrouwen tegenop kijken. Kijk jij ook zo op tegen al dat technisch geneuzel van een website bouwen, website onderhouden of programma’s als MailChimp, Google Analytics of Movavi? Dan kan ik je helpen en je de nodige ruggensteun bieden zodat jij vol vertrouwen met jouw mooie bedrijf aan de slag kunt gaan. Een webwinkel/website bouwen, verbeteren of zelfs wil verhuizen naar een andere webhost hoeft niet langer een droom te blijven. En die prachtige programma’s? Die worden een koud kunstje voor je!

Samen Offline

Samen Offline _ Samen werken aan jouw bedrijf _ Jouw technische coach _ De Online Etaleuze

Bedrijf Quickscan

Ik kan je helpen_Bedrijf QuickScan _ Jouw online bedrijf bekeken door de ogen van een klant _ Hoe staat mijn webwinkel ervoor _ Jouw technische coach

Website op maat

Website op maat _ Jouw online bedrijf verdient persoonlijke aandacht _ Website laten maken via WordPress _ Webwinkel laten maken via MijnWebwinkel _ Jouw technische coach _ De Online Etaleuze

Bouwen aan je online bedrijf

Ik kan je helpen_Bouwen aan je online bedrijf _ Programma voor online onderneemsters _ Jouw technische coach

VIP coaching

Ik kan je helpen_VIP coaching _ Jouw online bedrijf in 1 dag klaar _ Jouw technische coach

Aan de slag met de AVG

Ik kan je helpen_Bedrijf QuickScan _ Jouw online bedrijf bekeken door de ogen van een klant _ Hoe staat mijn webwinkel ervoor _ Jouw technische coach