Adverteren op Jouw technische coach

Als dienstverlenend bedrijf wil je gevonden worden door en in contact komen met (beginnende) ondernemers. Jouw technische coach biedt jouw bedrijf een aanvullend platform om – laagdrempelig – in contact te komen met deze ondernemers en op verschillende manieren te adverteren.

Waarom adverteren?

Lezers en leden van Jouw technische coach zijn actief op zoek naar informatie over het starten en laten groeien van een online bedrijf. Bij Jouw technische coach vinden zij alle informatie op één plek. Voor lezers is dit perfect, maar ook voor jou als bedrijf. Jouw bedrijf is misschien wel het antwoord op hun vraag. Kom dus eenvoudig en voor een laag bedrag per jaar in contact met jouw potentiële klanten.

Wat biedt Jouw technische coach?

  • Vermelding op de pagina Handige bedrijven
  • Eigen – uitgebreide – bedrijfspagina met minimaal 4 x per jaar aandacht voor jouw bedrijf via sociale media kanalen
  • Gastblog plaatsen
  • Promotie van evenementen en cursussen

Meer informatie over deze mogelijkheden en de kosten zijn aan te vragen via onderstaand formulier.

Vraag nu meer informatie aan ↓

13 + 13 =

Leer hoe ook jij de techniek van je website in de vingers kunt krijgen

Ontvang je elke 2 weken het JTC VIP E-zine met praktische tips en handige downloads die jouw helpen de techniek achter je website en de programma's die je gebruikt te begrijpen. En bij aanmelding ontvang je al meteen je eerst gratis download: De Urenregistratie waarmee je in één handig overzicht al je gewerkte uren voor de belastingdienst kunt bijhouden!

Het is gelukt!