Aanbod

Leer het zelf

Wat ik kan, kan jij ook. Laat het technische aspect niet langer een belemmering zijn en leer zelf meer over het maken en onderhouden van een website, vindbaarheid verbeteren en het inzetten van nieuwsbrieven.

Laat mij helpen

Soms is het gewoon eng om iets zelf te doen of heb je er simpelweg geen tijd voor. Ook dan kan ik je helpen met het maken en onderhouden van je website én door je vragen te beantwoorden als jouw technische helpdesk.

“Dat je het zelf wilt doen

betekent niet dat je het alleen moet doen.”

Challenges

Een challenge is een uitdaging waarbij je in korte tijd (vijf dagen) meer leert over een bepaald onderwerp en waarbij je ook direct aan de slag gaat met wat je geleerd hebt.

Elke 2 maanden is er weer een challenge. Ik daag je uit om de eerste stap te zetten en mee te doen. Benieuwd naar de inhoud van de challenges?

Cursussen

Wil je zelf leren hoe je een website bouwt met WordPress of MijnWebwinkel? Twijfel je of je website wel voldoet aan alle wetgeving en regels? Ben je al even ondernemer en wil je nu eindelijk eens aan de slag met de vindbaarheid van je online bedrijf? Wil je nu eindelijk je nieuwsbrief voor je laten werken?

Met mijn hulp krijg je tijdens de cursussen dit helemaal onder de knie!

Live event

Het Live event van Jouw technische coach komt er weer aan. Leer tijdens deze praktische dag meer over vindbaarheid, waar jouw online bedrijf aan moet voldoen en over Google Analytics en Search Console.

Kom naar het Live event en beleef deze dag samen met 24 andere onderneemsters in de prachtige omgeving van Burgers’ Zoo.

Technische helpdesk

Kom je niet uit die plug-in instellingen? Weet je niet wat je moet doen met Google Analytics? Lukt het je niet MailChimp of ActiveCampaign in te stellen?

Stel mij eenvoudig je vragen via De Technische Helpdesk op Facebook en krijg je snel een antwoord op je vragen.

Webdesign en onderhoud

Heb je geen tijd om een website te bouwen? Kijk je op tegen het maken van een eigen website? Ben je bang om iets fout te doen als je gaat updaten?

Geef dan het werk uit handen! Ik help jou met het maken en onderhouden van jouw geweldige online bedrijf.

Leer de techniek van je website in de vingers krijgen!

Wil je meer leren over het maken en up-to-date houden van je website, nieuwsbrief programma’s, het verbeteren van je vindbaarheid en analyseren van je website? Word VIP abonnee en ontvang elke twee weken praktische tips en handige downloads die jou helpen de techniek achter je online bedrijf in de vingers te krijgen. Meld je nu aan en ontvang meteen je eerst gratis download: Het E-book Handige websites en apps met 22 handige websites en apps die allemaal gratis te gebruiken zijn en jou helpen bij het beheren en verbeteren van je website en sociale media kanalen!

Leer hoe ook jij de techniek van je website in de vingers kunt krijgen

Wil je meer leren over het maken en up-to-date houden van je website, nieuwsbrief programma's, het verbeteren van je vindbaarheid en analyseren van je website? Word VIP abonnee en ontvang elke twee weken praktische tips en handige downloads die jou helpen de techniek achter je online bedrijf in de vingers te krijgen. Meld je nu aan en ontvang meteen je eerst gratis download: Het E-book Handige websites en apps met 22 handige websites en apps die allemaal gratis te gebruiken zijn en jou helpen bij het beheren en verbeteren van je website en sociale media kanalen!

Het is gelukt! Binnen 10 minuten ontvang je jouw gratis download.