fbpx

Aanbod

“Dat je het zelf wilt doen

betekent niet dat je het alleen moet doen.”

Zaterdag 18 januari 2020

LIVE DAG

voor vrouwelijk onderneemsters

 

De inmiddels 3e Jouw technische coach Live dag vindt plaats op zaterdag 18 januari 2020. Deze derde Live dag gaan we samen aan de slag met Google Analytics. Wil jij leren hoe je Google Analytics goed instelt en hoe je Google Analytics kunt gebruiken om jouw website te verbeteren zodat je meer bezoekers krijgt en meer klanten? Dan wil je deze leerzame en inspirerende dag echt niet missen!

Tijdens deze Live dag geef ik drie workshops. Na een gedeelte theorie ga je actief zelf aan de slag gaat zodat je eind van de dag ook echt met Google Analytics verder kunt. Een interactieve dag waar je met maximaal 19 andere onderneemsters alle ins en outs leert. En dat alles in de prachtige omgeving van Burgers’ Zoo Arnhem! Je gaat naar huis met weer een hoop energie en kennis die je meteen kunt toepassen op jouw bedrijf.

Van nieuwsbrief naar koper

cursus van 3 maanden

Ga een stap verder en maak van je nieuwsbrieflezers kopers. Stuur je al nieuwsbrieven maar nog niet genoeg? Of moet je er nog helemaal aan beginnen? Dan is dit de cursus voor jou! Ik help je met de basisinstellingen, het maken van een template, het bepalen van de inhoud van je nieuwsbrief én het opzetten van een salesfunnel om meer uit je nieuwsbrief te halen.

€ 695 ex btw

(je mag ook in 3 termijnen betalen)

U

Verbeter je online vindbaarheid

cursus van 6 maanden

Stop met maar iets doen en leer hoe je echt de vindbaarheid van je website kunt verbeteren! Door je website te optimaliseren en geweldige content te creëren krijg je meer bezoekers naar je website. Ik geef je tijdens deze cursus alle tips en trics zodat je na de cursus echt weet wat je aan het doen bent en waarom. Ook leer je werken met en gebruik maken van Google Analytics en Google Search console.

€ 995 ex btw

(je mag ook in 6 termijnen betalen)

Website maken met WordPress

cursus van 4 maanden

WordPress is wel hét opensource programma van dit moment om een geweldige website mee te maken voor jouw online bedrijf. Met deze cursus leer je alle basistechnieken en help ik je met het maken van een WordPress website in het thema Divi. Stap voor stap neem ik je mee in de wereld van WordPress zodat je aan het eind van de cursus een prachtige website hebt dat jouw uithangbord op internet is.

€ 795 ex btw

(je mag ook in 4 termijnen betalen)

Challenges

Een challenge is een uitdaging waarbij je in korte tijd (vi dagen) meer leert over een bepaald onderwerp en waarbij je ook direct aan de slag gaat met wat je geleerd hebt.

Elke 2 maanden is er weer een challenge. Ik daag je uit om de eerste stap te zetten en mee te doen. Benieuwd naar de inhoud van de challenges?

Kosten € 9,95 ex btw

Aan de slag met Google Analytics

9 tot en met 12 december 2019

Jouw website up-to-date

13 tot en met 16 januari 2020

Creëer je succesvolle sales funnel

9 tot en met 12 maart 2020

Hallo Google, hier ben ik

11 tot en met 14 mei 2020

Zeg het met een nieuwsbrief

7 tot en met 10 september 2020

Bezoekers trekken met keigoede content

2 tot en met 5 november 2020

Domeinregistratie en webhosting

Ben je op zoek naar een betrouwbare, kleine websitehosting met een helpdesk die je kunt bellen, mailen of appen?
Vanaf nu bied ik mijn klanten ook beide aan. Geen grote bulk server met duizenden domeinen, dus meer zekerheid.

Pakket 1 € 60 ex btw per jaar
Pakket 2 € 125 ex btw per jaar

Website laten maken

Kijk je op tegen het maken van een eigen website? Heb je simpelweg geen tijd om een website te maken? Of ben je bang om iets fout te doen? Geef dan het werk uit handen! Ik help jou met het online krijgen van jouw geweldige bedrijf.

MijnWebwinkel vanaf € 499 ex btw
WordPress vanaf € 749 ex btw
Online programma vanaf € 749 ex btw

Website onderhoud

Jij bent goed in wat je doet en je online bedrijf groeit. Maar pff die website updaten, wat een werk elke keer. En dan nog maar afwachten of het wel goed gaat allemaal. Laat je niet langer afhouden van datgene wat jij leuk vindt om te doen en geef het website onderhoud gewoon uit handen. Ik help je graag!

€ 14,95 ex btw per maand

Technische Helpdesk

Kom je niet uit die plug-in instellingen? Weet je niet wat je moet doen met Google Analytics? Lukt het je niet MailChimp of ActiveCampaign in te stellen? Stel mij eenvoudig je vragen via De Technische Helpdesk op Facebook en krijg je snel een antwoord op je vragen. En lukt het je niet zelf te doen? Dan kijk ik gewoon even met je mee!

€ 14,95 ex btw per maand

Gratis e-book 24 handige websites en apps voor online onderneemsters

Vul hieronder ⇓ snel je gegevens in

Je kunt soms uren lopen zoeken naar net dat ene programma of die ene app die je verder kan helpen. Dus hoe fijn is het als je dan geen tijd meer kwijt bent aan het zoeken?

Vraag daarom nu het gratis e-book aan met 24 handige websites en apps die je gratis kunt gebruiken bij het beheren van je website en sociale media kanalen.

Je ontvangt het e-book binnen 5 minuten in je e-mail dus je kunt meteen aan de slag.

Daarna ontvang je ook nog handige tips om je nog verder te helpen met jouw mooie bedrijf.

24 handige websites en apps voor online onderneemsters

24 handige websites en apps voor online onderneemsters

Vul hieronder ⇓ snel je gegevens in



Je kunt soms uren lopen zoeken naar net dat ene programma of die ene app die je verder kan helpen. Dus hoe fijn is het als je dan geen tijd meer kwijt bent aan het zoeken?

Vraag daarom nu het gratis e-book aan met 24 handige websites en apps die je gratis kunt gebruiken bij het beheren van je website en sociale media kanalen.

Je ontvangt het e-book binnen 5 minutenin je e-mail dus je kunt meteen aan de slag.

Daarna ontvang je ook nog handige tips om je nog verder te helpen met jouw mooie bedrijf.

Het is gelukt! Binnen 5 minuten ontvang je jouw gratis checklist.