Aanbod | Leer het zelf

“Dat je het zelf wilt doen

betekent niet dat je het alleen moet doen.”

Zaterdag 12 september 2020

LIVE DAG

voor vrouwelijk onderneemsters

 

De 4e Jouw technische coach Live dag vindt plaats op zaterdag 12 september 2020. Deze Live dag gaan we samen aan de slag met zoekmachineoptimalisatie. Wil jij beter gevonden worden in de zoekmachines, meer bezoekers trekken naar je website én meer klanten? Dan wil je deze leerzame en vooral praktische dag echt niet missen!

Jouw technische coach Live dag is een praktische dag. Je leert niet alleen de theorie, maar je gaat ook direct actief aan de slag met datgene wat je geleerd hebt. Juist door het meteen zelf toe te passen zal je de theorie veel beter onthouden en steeds weer kunnen toepassen. De Live dag is dus een interactieve dag waar je met maximaal 14 andere onderneemsters alle ins en outs leert over SEO. En dat alles in de prachtige omgeving van Burgers’ Zoo Arnhem! Je gaat naar huis met weer een hoop energie en kennis die je meteen kunt toepassen op jouw bedrijf.

Van nieuwsbrief naar koper

cursus van 3 maanden

Ga een stap verder en maak van je nieuwsbrieflezers kopers. Stuur je al nieuwsbrieven maar nog niet genoeg? Of moet je er nog helemaal aan beginnen? Dan is dit de cursus voor jou! Ik help je met de basisinstellingen, het maken van een template, het bepalen van de inhoud van je nieuwsbrief én het opzetten van een salesfunnel om meer uit je nieuwsbrief te halen.

€ 695 ex btw

(je mag ook in 3 termijnen betalen)

U

Verbeter je online vindbaarheid

cursus van 6 maanden

Stop met maar iets doen en leer hoe je echt de vindbaarheid van je website kunt verbeteren! Door je website te optimaliseren en geweldige content te creëren krijg je meer bezoekers naar je website. Ik geef je tijdens deze cursus alle tips en trics zodat je na de cursus echt weet wat je aan het doen bent en waarom. Ook leer je werken met en gebruik maken van Google Analytics en Google Search console.

€ 995 ex btw

(je mag ook in 6 termijnen betalen)

Website maken met WordPress

cursus van 4 maanden

WordPress is wel hét opensource programma van dit moment om een geweldige website mee te maken voor jouw online bedrijf. Met deze cursus leer je alle basistechnieken en help ik je met het maken van een WordPress website in het thema Divi. Stap voor stap neem ik je mee in de wereld van WordPress zodat je aan het eind van de cursus een prachtige website hebt dat jouw uithangbord op internet is.

€ 795 ex btw

(je mag ook in 4 termijnen betalen)

Challenges

Een challenge is een uitdaging waarbij je in korte tijd (vi dagen) meer leert over een bepaald onderwerp en waarbij je ook direct aan de slag gaat met wat je geleerd hebt.

Elke 2 maanden is er weer een challenge. Ik daag je uit om de eerste stap te zetten en mee te doen. Benieuwd naar de inhoud van de challenges?

Kosten € 9,95 ex btw

Hallo Google, hier ben ik

11 tot en met 14 mei 2020

Zeg het met een nieuwsbrief

7 tot en met 10 september 2020

Bezoekers trekken met keigoede content

2 tot en met 5 november 2020

Jouw website up-to-date

11 tot en met 14 januari 2021

Aan de slag met Google Analytics

8 tot en met 11 maart 2021

Creëer je succesvolle sales funnel

nieuwe datum volgt zsm